Monday, February 22, 2010

... blogger's famili day 2010 ...

Ahad nie, ada Blogger's Family Day kan....bestnya!

Theme: U look BLUE
Concept: Potluck
Fees: FREE

kepada yang pergi tu, enjoy yaaaa, cepat2 update tau....and pada yg baru nak ber-rsvp tu cepat2 lah confirm sebelum 24 feb ni kat sini ....

Me? ya ampooooonnnn dah confirm tak dapat hadir, ada program tersendiri.... Hati tu tingiiiiiiiinnnnn banget tapi apakan daya .....

So, apalagi uols....gi gi gi gi, gi gather gather :D

13 comments:

momguess said...

heheheheh
thnks sbb me'war-war' kan fmly day nie
len kali blh join k
muahsss

sisdee said...

besnya....heheheh bertepatan ngan my birthday lak tu :p

Dee said...

i pun x pegi..walau dekat..sbb ada program dr jumaat smpi ahad..full!!

SyaNa said...

i pn tak dpt join :(
teringin gak nk kenal2 ngan blogger len

POSH76 said...

alahai bessnyer kalu takde apa2 pojek leh pi ni kenai2 dgn bloggers tapi dah plan ada pojek lain ler pulak hhuhu

sWeEtDaRLinG said...

sis, i ye ye ooo jer nak pi tapi baru dapat tahu semalam, i tak boleh pergi sbb hb ada prog pagi tu...

cek2 balik time gathering, alahaiii pagi laa pulak...!

imz said...

selamat bergumbira..enjoy..!!

Kancilbiru said...

bestnyer apakan daya..daku kena pegi menuntut ilmu..huhu

eLLy said...

emm i pun rasa mcm tak gi gak la..
next time maybe ;)

Eyriqazz said...

jemput semua orang ke ni?tak pandai nak masak potluck...hik3..

Cik Wanie said...

wanie pun kalau diikutkan hati mmg nak pegi,
tapi ada org jauh nak dtg Malaysia plak,
so x dptlah nak pegi,
huk huk huk

rasp said...

momguess,
: no prob lah sis....smoga majlis ni a sukses!

sisdee,
: leh le pegi ek...

dee,
: wah...tak sabar nak tunggu ur stories nanti :)

syana,
: next time perhaps kita leh join kan....

posh,
: sama lah dgn i sis...perhaps next time...

afkar'z,
: la in pun ingatkan u nak gi...takpelah..lenkali kita gi k, insyaAllah..

imz,
: bergumbira di tempat lain hehehehe

niza,
: ooooo tak leh gi gak le ek...

elly,
: tu la kan sis...insyaAllah lenkali lah kita gi...

eyriqazz,
: eh, semua bloggers dijemput...confirm kan je dgn organiser...nak bawa buah je pun leh :)

cik wanie,
: oooo menyambut tetamu kejauhan ek...takpe lah sis, lenkali gi ek...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah bestnyaaaaaaaaaaa....
kita jauh la............