Monday, February 22, 2010

... birthday ...

Salam. What a beautiful monday morning kan.

Last Saturday, niece i nye birthday kan. Yang i belikan backpack pink tu. So, i was there pratically the whole day. Tolong-tolong apa yang patut. Gambar pun tak banyak amiks coz malas and kenkonon bz gitu.

Ni birthday girl. The ayu and adorable Kyra....Baik betul my niece nie. Dia leh dok lama depan kek dia without touching it sementara org dok bz carikan match nak nyalakan candle. Kalo Sapphire mau dah 'settle' kek tu.
Mestilah ada party pack and food kan. Menu lite2, bee hoon & keow teow goreng, pulut kuning, rendang daging yg pedas amat, puding roti and macam2 lagilah.
And tis is my lil' catgirl Sapphire hehehehehe...
Above all, we had a splendid time.

Hari ahad, spend time kat umah je....relaxing and spring cleaning gitu :D

So how's your weekend my fwenzzzzzzz?

9 comments:

L@n@ said...

weiii.. hepi busday to besday girl tu .. sapphire dah mcm cat women lor.. miaauuu.. hihi

rasp said...

lana,
: meoooooooooowwww hehehehehe

*gorjesmum* said...

cute nye sapphire ngan mask tu hehehe..

my weekends was so boringgggggggg..waaaaaa

~ Lady ell ~ said...

hai sis..lama tk singgah sini.:)rindu plak nk jengah2 blog sumer blogger.:P

happy bday wat ur niece tu ya.n sapphire tk de plak dgn aksi topinya..kalu tk lengkap dh costume dier..:)

miss u sis!!hugs*

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

hepi bufday budak cute..cantek la dye...

momguess said...

hepi bday to bday gurl
wish u be a gud gurl

a-as said...

happpy bday to ur niece. Sapphire tak sibuk nak tiup lilin sekali ke? Kalau my kids..tak kira bithday sape dia yang lebey nak tiup lilin..hiks..

Dee said...

happy birthday to ur niece..amboi sapphire..mcm masquerade partylah pulak..cute!!

ratna said...

sgt comel bday girl pakai baju polka dot kaler pink.. lebih kurang sama jer dgn patung yg dia pegang tu.

sapphire tu pun nyiaaauuuu... jadi catgirl la pulak yer..