Wednesday, February 24, 2010

... bercerai sudah ...

Sedih rasanya hati i ..... tanpa ribut, tanpa berita, hanya disebabkan org kedua, bercerai sudah....huhuhuhu hancur luluh hatiku nie.....Macam tak caya je....




sob




sob





sob





sob





Kalo tak caya, tengoklah sendiri, see tempat yg dibulatkan tu....bercerai sudah....

tak clear ek, meh close up skit....

hehehehe jgn marah iye...

Sebenarnya bracelet bling bling tu i pernah pakai beberapa kali dah. Tapi ntah mengapa, tetiba je, semalam si sapphire nampak i pakai, terus dia tarik-tarik nak pakai ... Prraaapppp bercerai le bahgian yg dibulatkan tu....

Sib baik ada tools nye. I suka buat handicraft kan. So, tools nie beli masa i gi jakarta dolu2. Murah beb kat sana...Satu set (5 jenis 'gunting' tu) dalam RM20 je rasanya, kat sini mahei kot. So, ada lah i dah merepairkan a few of my 'jewellery' yg putus akibat my lil' conan nie... Ada gak, jewellery yg bila dah putus tu, i sambung balik dgn design i sendiri hehehehe....

Jeng jeng jeng....dah siap! Leh pakai semula :D

Gumbira hati ku semula lalalalalala.....

Uols pun mesti rasa sedih kan beli jewellery yg dibeli, tak kiralah mahal ke murah ke, putus or rosak kan....Uols buat apa ek, simpan, buang or repair?

14 comments:

Dee said...

repair jelah sis..syglah..sis..5 mac ok dok..dating2 lg..with kojah, nani choc n pavi geng..

kojah said...

uishhh, ingtkn apa la tadik...terkejut!

nasazfrog... said...

wahhh repair sendiri ker... hebatt... ha kan dah boleh pakai balik,,, :)

rasp said...

dee,
: dah catit buat reminder dah...insyaAllah ok kot...

kojah,
: hehehehe propa je tu :)

nasaz,
: a'ah repair sendiri je..tools dah ader..tu laaa slamat dah leh pakai balik kan...

POSH76 said...

wat suspen ajer ingat saper yg toooottt hehe

better repair sayang ooo...hehe

sWeEtdARLinG said...

laterm leh laa antar repair kat u erkk sis....? hehehehe

ratna said...

harus direpair tu sis..cantik gelang tu.. sayang kalau putus mcm tu ajer..

SyaNa said...

sis, sye selalu kalo rosak campak tepi jek
heheee sama gak kalo baju koyak
ai ni tak reti *tp more tu PEMALAS*

a-as said...

lor u ni saspen jer ingat kan apa tadi. Sib baik ada tools semua tu boleh fix balik kan :)

imz said...

adeh..buat suspen je...rantai tgn je...takpe..leh baiki sambung balik kan..

GreenJade said...

cehsss saspen i

kalu yg i syg sgt2 ala2 ade sentimental value sure i repair blk..if mmg x dpt lg d selamatkan..simpan jek dlm kotak smpai reput hik hik :D

~ Lady ell ~ said...

tajuk...tk agak2..:)

uish!mesti syg sis..sebolehnya nk kene repair gak.kalau tk de gunting ghupe itu pun..guna gigi pun jadik le..:D

Lady Dyla said...

tjuk ye... yee je sis..
ingt artes mn la plak yg cerai.. :P

lily lotus said...

bleh repair tu sis. cantik lagi tu..jgn dibuang yer