Friday, January 8, 2010

... P.I.L ...

Jap je dah jumaat kan...and then it's the wiken....yabedabeduuuuuuu......

Malam nie my PIL datang. Esok plan nak bawa dorang gi special dinner skit....nak celebrate belated bufday my FIL....bufday dia jatuh on 31 dis aritu...patutnya dorang nak dtg kl time tu, tapi tak jadi coz ada hal lain plak. So at last dah alang2 my FIL ada appointment kat spital esok...w'ouls tahan lah dorang stay sini...

Nak soh pindah ke KL mana dorang nak, walopun adik beradik SH semua dah bermastautin kat KL nie...takat nak dok seminggu tu leh le lagi, tu pun dah consider lama oooo kat dorang. Nak soh stay forever, uish lagik lah nehi nehi....dorang mmg tak nak...biasalah kan org tua...nak stay kat umah dorang sendiri gak. So, redha je lah, w'ouls cuba lah balik sebulan skali gi jengah dorang kat kampung. Syukur Alhamdullilah, both of them sihat walafiat, takdelah risau sangat kan....

So, uols amacam dah ada planning for the weekend? Pada those yg dah ada plan memasing and those yg lum ada plan pun, jez enjoy the weekend....have fun, make beautiful memories and do take care ya......

14 comments:

IdaShah said...

sama mcm mak saya klu takat 1 week tu bole lah duk sini. lebih2 takmo risau kan umah n kucing kat kg hehehe

ank2 sumer dah duk sini tinggal kucing jer kat kg

POSH76 said...

klik2 old dog...

u too sis enjoy ur weekend..

happy birthday to ur FIL...moga dimurahkan rezeki

Cik Wanie said...

happy weekend 2 u too akk,
alwaz miss u n alwaz in my heart:)
muahxxxxx

sWeEtDaRLinG said...

happy bday to ur FIL... and happy wkend... (tetiba nebes bila sebut wkend, tomorrow oh tomorrow)

lily lotus said...

orang tuakan sis..tapi kalau diorang dah uzur dan tak mampu jaga diri sendiri kena gak pujuk bagi anak belakan

a-as said...

enjoy ur weekend sis!
untungkan orang yg sambut birthday 31 dis ni..kalau dlm kelas paling muda la..btw happy belated to ur FIL :)

Dee said...

bestnya bwk org tua jln2..murah rezeki u nanti sis..have a nice weekend too!!

UnGu VioLet said...

have a wonderful weekend utk akak sekeluar di sana..

~ Lady ell ~ said...

biasalah sis,org tua..sama je mcm MIL ell nih.padahal kita dh duk tunggu kat rumah..tp asyik duk trpikir nk balik rumah bila lama2 sket kat rumah/berjalan dgn ank2 dier

eya said...

out of entry komen nih..

ritukan,ms kat kg,ade beli mjlh anis..belek2

eh,cm kenal la pompuan ni..sy ckp kt abg cenggitu le sis..hehe..
ms tu sy xtau plak sis da post entry kat blog sis psl msk mag tu..hehe..glemer sis..bravo

anastasheeka said...

happy weeken to u too :)

reena said...

omak kite pon serupe sis... sbb tuhla kena pandai berdikari...hihi

atty's said...

happy weekend..sis.mesti PIL happy..anak2 bawak jalan2..

ikiqzana said...

mesti PlL sis hapi.. dikelilingi anak2, menantu dn cucu2.. meriah gitu.

hapi besday semoga pjg umur.