Tuesday, January 26, 2010

... melts in your mouth ...

Salam uols.....

Today me very the ke-bz-an, balik2 cuti, tengok meja, melambak je keje. Ni yang kekadang tu malas nak bercuti. Tapi kalo all work, no play, life will be boring je kan. :)

Tadi Sis Dee ada nyinggah ke opis i. I ada order legging for my doter Emerald kat dia, so tadi, delivery time lah. Leh plak sis Dee nie bagi kat i this 'melts in you mouth' food, M&M's! Saje je tu, dia nak mengemukkan i kan hahahahahaha ~ padahal, i dah mmg pun gemuks ~ Neway sis, thx ya! For next purchase, leh tak i request chocolate apa yg i nak *wink wink*
Stori pasal cuti, nanti2lah iye. Kalo rajin, i akan stori lah, kalo idak, hehehehe lupakan aja lah ek :D Wokezlah, insyaAllah jap kang, i akan cuba gi jengah umah uols!
Take care and have a great day!

11 comments:

*ayu the sun* said...

sedapnyaaa!!!

Click ME!

sisdee said...

tu dia punya legging ke..
cutenya!!!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Melt in my handbag... Tak sempat masuk lam mulut... Duk lam handbag melt la dia kena panas... Ahakz!!! ::.

imz said...

erm..lama tak mkn choc tu..ermm..leh la makan esok..heee

Lady Dyla said...

smlm cr cokelat xde pon yg kenan...

POSH76 said...

nak cikit...lawanyer legging tu...hehe...pasni request ferrero roche hehe

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

comeinyer the legging sis!brapa satu tu?

eLLy said...

cantil la legging tu.. saiz besar ade? opsss not for me but for you la sis baru jadi boria ;)

e_ja said...

m&m tuh sgt sedapp...nyum2..i loiikee sis..hehe..

Dee said...

itu legging..barangan latina n nataria..rega RM12.90..i jwb xpe kan sis..hahaha..

i rembat je cekelat mana2 utk u..sib baik u suka..

mummysyafie said...

coklat tu saya takde ke..