Monday, January 11, 2010

... makan time ...

Salam pagi isnin uols.....Had a great weekend? :D

Today, i cuti ...... emergency leave.... Yesterday, Sapphire demam and last nite it went up quite high, so semalaman i pun tak tidor.... Today, tak sampai hati nak hantar dia ke rumah babysitter, so i amik je EL...cuti pun bykkan, buat apa nak simpan *ihiks*... hopefully by today, she dah recover...

I had a gud weekend....Ni story makan time bersama my in laws. Ekceli dorang tau w'ouls nak gi makan2 tapi tak tau ke mana...probly dorang ingat kat gerai2 biasa je lah...W'ouls kengkononnya buat surprise le tu hehehehehe...Bawa dorang gi makan kat Restoran Paya Serai, PJ Hilton..
We had a great time bersembang2 bagai....Tapi kenapa ek, i rasa cam food dia kurengggg skit laaa... maksud i choices tak byk sgt :( Kalo buffet, i suka tgk choices yg pelbagai...walaupun tak makan semuanya tapi baru lah terasa value for money gitu...

Pics tak amik byk pun, my PIL tak tahu menantu dorang nie blogger...kang dorang pelik lak tgk kejakunan menantu dorang dok nak snap sana sini kan...heheheheheNeway, we were happy coz nampak yang dorang enjoyed the whole experience... and to my FIL, Slamat Menyambut Hari Lahir, smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, sihat sejahtera and dilindungiNya slalu...aminnnn...

13 comments:

ikiqzana said...

ye la sis.. semoga sihat dn pjg umur.. amin.

kurang sikit ye sis mkn kt situ..?? dulu masa g kursus bnyk pilihan.. ye la dorang tukar2 menu kot.

IdaShah said...

semoga sihat,pjng umur n murah rezeki utk ur FIL.

khayra pon br baik demam.musim kot

lily lotus said...

menantu yang super mithali :)

~ Lady ell ~ said...

ur PIL nmpk sihat jer...mudah2sihat selamanya.

atty's said...

semoga pil sis .sehat selalu ..
mesti diaorg happy ..

sis lawa ar tudung..berkenan ..lak nengoknya

sWeEtDaRLinG said...

my office today ada 3 orang yang EL sbb anak sakit... huhuhuhu

GreenJade said...

bestnye dpt spent time ngn PIL..shuweet jek couple PIL tuh hehe

tul lah sis..nowdays x byk pilihan kt PS tuh tp ade hari2 yg menu mables gitu..much better kt Armada yg x bape glemer tuh..byk benor pilihan smpai rabon nk milih2 hehe

eLLy said...

fuyooo makan kat hotel you..
mesti your PIL gumbira

hapy belated bday to yout PIL

rasp said...

ikiqzana,
: ntah le sis...tapi even SH pun ckp cam tak byk choices gitu....

idashah,
: alahai...sian khayra...sib baik dah ok ....

lily,
: eeeee takde maknanya tu sis :)

ell,
: a'ah both sihat....amin....

atty,
: moga2 kan sis...
tudung tu u leh beli kat sis ikiqzana...gi lah terjah tgk blog dia :)

afkar'z,
: tgh musim lah kot nie...

greenjade,
: oooo armada much better ek...bila2 harus gi try plak kan...

elly,
: skali skala blanje dorang kat hotel...thx sis :)

Dee said...

sis, dulu payaserai mmg kebaboom dia pya buffet..nak2 masa hi-tea. I bet ur PIL x perasan pun u snappy2 tu..u kan pandai jd mamarazzi..hehehe..

PerantauSepi1306 said...

:D alhamdulillah.. semoga murah rezki lagilah menantu dia nie ye.. and to your FIL.. happy belated birthday...

rasp said...

dee,
: tu la, dulu mmg superb menu dia...tu yg i terkezut gak..why kurengggg sgt now...tau takpe...amik pics masa dorang takde hahahaha...

perantausepi,
: aminnnnnnn :) thx for the wish...

POSH76 said...

murah rezeki kalu selalu belanje mak ayah kitakan hehe

buffet dia la ni pun cam kureng sikitkan...tapi apa pun makan kat hotel tetap bess hehe