Friday, January 29, 2010

... last day in Sabah ...

Uols byk2 lah bersabar dengan i k. Let me finish stori last day in Sabah k, sblum i sendiri malas nak buat penutup hehehehehe....Summarize skit2 je....

Tapi sblum tu, ni i selit skit gambar2 tempat yg w'ouls singgah kejap2 jez to snap2 pics kat a few places of interest kat Sabah pada hari 1st & 2nd day kat sana.

Menara Tun Mustapha and oso the oldest building in KK, Menara Atkinson.

Ni plak Signal Hill, menara peninjau gitu, leh nampak the bandar KK...sunset dia woweeee cantik!
OK lah tu je kot :D Next....stori pasal last day....
***********************

Check out pepagi kul 9 dari hotel. Terus pegi pasar beli ikan nak masak jap gi hahahaha tak lah. Sebenornya w'ouls gi beli frozen seafood utk w'ouls skit plus those yg mengirimnya. W'ouls gi beli kat Fung Seng Seafood Supplier Sdn Bhd.

Lepas dorang packing bagai zasssss terus ke Jesselton Point... Tempat tu adalah sebuah pier gitu. Patutnya w'ouls ke situ dulu sblum beli seafood coz by the time w'ouls sampai Jesselton Point tu dah almost tengahari....Panas tul beb!
Lepas habis snap sana sini, posing sana sini...off terus ke airport. On the way sana, my i pun roger2 lah my fwen...iyelah nak pulangkan the car... Thx ya sis...Really really appreciate your hospitality...

Then yippee time to go home to my darling kids...windu windu windu......tapi Sabah, insyaAllah ada rezki i'll come again with my whole family plak :) Dah habis stori pasal Sabah, legaaa.....

HAVE A WONDERFUL AND BEAUTIFUL WEEKEND YA!

17 comments:

Dee said...

aritu i gi budget ciput..x beli frozen food nih..next time..WAJIB beb!!

sisdee said...

lawanya!!!!!!!!

bes kan sabah..i tak pernah punnn sampai..insyaallah one day kan :(

imz said...

cantik...dgr kata kt sana seafood murah kan..?..

mamaadam said...

wah sonoknye sis gi sabah..rindu nak gi sabah lagi...best tul jalan2 kat sana..bnyk ke borong? paling ingat makan kupang besar bakar tu dapnye

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

wah sonoknya dapat cuti2..
tak pernah g sabah bah...
besh tak kat sana??

mamawana said...

hi............

Mommy Lily said...

alamak...rindunya kat UMS bila cerita2 pasal sabah ni. rindu zaman remaja kt sana. =)

atty's said...

sonoknya kan sis..dpt pegi ..sabahan

Eyriqazz said...

dah lama tak pi sabah..ikan bakar dia best...

eLLy said...

wah banyak beli seafood bah ;)

rasp said...

dee,
: sis, i gi pun bajet ciput gak hehehehe...tapi mmg wajib masuk list frozen seafood tu :D

sis dee,
: insyaAllah, one day u akan sampai gak...

imz,
: a'ah lah sis...agak murah gak lah...

finee,
: i tak shopping byk pun...skit je...tight bajet laaa :D tapi sabah mmg indah lah sis!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ;cRazYgUrL^kaZmi3rAfkAr,
: mmg best lah gi sana...

mamawana,
: hi..thx drop by...nanti i gi singgah umah u gak :)

mommylily,
: Sis, u studi kat UMS ke...dekat je dgn Tune Hotel & 1Borneo tu...aritu cadang nak gi round2 situ tapi kesuntukan masa tak dpt gi huhuhuhu...

atty's,
: mmg best banget!

eyriqazz,
: seafood dia superb!

elly,
: tak byk lah sis...yg jadik banyak sbb ada org kirim :D

POSH76 said...

bestnyer tmpt ni...seronok jamu mata
kira borong habisla seafood tu..mesti murahkan...

GreenJade said...

ehh baru nk skodeng ..citer dh abes?hik hik hik

vahhh berholiday ke negeri di bwh bayu yeah..mmg heaven..i loike KK :)

Cik Wanie said...

ala akk,
kwn wanie skg nie ada kat KK,
huhuhuhuhu,
nak pegi jugakkkkk:P

ikiqzana said...

best g holiday kt sana sis..

bila la plak zana nak g sana plak...

方大同Khalil said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色