Tuesday, January 19, 2010

... kantoi ...

MasyaAllah....anak sapa lah nie....anak sapa kalo bukan anak i, si Agate tu!


Tengah i dok belek2 folder dlm pc nie nak dijadikan bahan crite, kantoi gambar nie.... and mula lah edisi siasat seperti di bawah :

i : masyaAllah Agate...apa dah jadik nie (sambil i tergelak....masa mula2 i nampak pics nie)

agate : hahahahaha kantoi sudaaa....... ala nie aritu tu masa gi carrefour...

i : iyelah, ibu tau lah masa gi carrefour...dah terpampang kat trolley tu kan... yg Agate dok dlm trolley tu aper crite?

agate : Rilek lah bu...time tu takde org pun...sbb tu Agate pun brani buat gitu...hahahaha
~ hahahaha yg lelain pun join ketawa tgk pics tu ~

i : BM fail tul budak nie...ibu tanya lain, dijawabnya lain.....

Agate : ala, slalu tgk sapphire dok dlm tu, tingin pulak rasanya nak dok...apa lagi...ibu pun time tu dok sibuk layan sapphire tgk toys kat situ, usha kira kanan depan blakang takde org...terus lah zas masuk jap, soh emerald snap pic, abg aqua tolak jap, puas hati...loncat kuar lah balik sblum org nampak hahahahaha....

i : Isk isk isk, bertuah punya anak....Ha tapi tengok! Ibu nie, apa2 pun lambat laun, mesti dpt kantoi perangai anak2 dia tau...so uols better not hide things from me...ngehehehehe

Amacam ayat last tu....power tak uols? hahahahahaha... Ini lah anak2 i...ada2 je pe'el dorang tu tau, 4 org, 4 ragam but i love each of them dearly!

13 comments:

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

lucky sis to have 4 of them....ni yg nak tambah anak lagi ni..hehehe.
mesti agate ni gila-gila kan..comei!

zarin said...

cute je si agate ni...teringin sgt nk naik trolley tuh..hihihi

*gorjesmum* said...

hehehe lawak2 dalam diam2 agate simpan hasrat nak dok dlm trolley kih3

Kancilbiru said...

layankan ajer..dia teringin...kalau aku pun tingin gak camna nih? hahaha

Dee said...

hahaha..ada je ye idea dia..xpelah teringin..masa kecik2 dia x ingat ko camana feel dok dlm tu..

POSH76 said...

cute jer budak2 ni kan...hehe

L@n@ said...

muat pulak tuk dia yee...

lily lotus said...

hahaha! comel jer dia. kalau i tak baca the dialog kompem i tak faham. hehe

rasp said...

ajee,
: a'ah dia nie mmg giler2 skit...hehehe

zarin,
: tu lah kan isk isk isk...

gorjesmum,
: hasrat merepek gitu :)

kancilbiru,
: tu la...sebenarnya kkdg tu i pun cam tingin gak hahahahaha

dee,
: tu laaa...dah lupa zaman dia kecik lah tu...

posh,
: hehehehe a'ah...

lana,
: dia tu kurus, muat le, kalo ibu dia..hancus trolley tu hahahaha

lily,
: tu kena baca dialog tu....sbb i pun pelik masa memula terjumpa pics tu...

*ayu the sun* said...

i gelak sakan sis..
agate looks cute pulak duduk dalam tu...

muakakakakakkakaa



ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

ikiqzana said...

pjg tul akal dorang sis.. tu mesti masa agate kecik dulu sis x bwk naik trolley.. hahaha.

ratna said...

hu hu hu!!!!! teringin.. hik hik.. comel jer dok kat dlm tu.. biar la sis.. biarkan dia lepas rasa teringin tu..

sWeEtDaRLinG said...

usah kata anak2, i pun kadang2 bergayut kat roda tu, biaq hubby tolak i... kekekeke