Monday, January 25, 2010

... happy hour ...

Ni crite i gi dating hari jumaat lepas. Dengan sapa?
Dari kiri sis yg sentiasa ayu ;) Sis Ayu The Sun, sis yg makin hari makin kurus Sis Cik Wanie, sis yg maintain cool and yg telah menyahut cabaran Sis Mama Azlina, sis yg baru terjebak dlm modelling and baru berjumpa jiran setamannya sis Ikiqzana, and sis yang very peramah sampai sizzling mee nye kering Sis Dee and of coz lah ahkak kan....And of coz lah Mama Cik Wanie yg sporting and adik dia Ecah, merangkap jurugambar w'ouls haritu pun ada....

Rasa cam happy hour plak time tau coz asyik dok bergelak sakan. Ada2 je benda yg melucukan. Had soooo much fun! Bergelak sampai kuar airmata gitu. Mama Azlina & Sis Zana, mohon maaf lah ek, asyik dok nyakatkan uols je. Cik Wanie, u mmg dah turun banyak laa, jeles ahkak! Dee at last, habis gak u makan kan hahahahaha. Tak lupa thanx kat Mama to Cik Wanie sbb sporting and oso to Ecah makacih ek, jadik photographer w'ouls :D

Then dapat plak gifts from dorang. Aiseyman, kemaluan i tau coz i tak bagi apa2 pun kat uols...


Candy hearts tu gift from Sis Ayu and Sis Mama Azlina. Then dapat Glass Bear yg comel from plak Cik Wanie cun kita. Tengoklah tu dia sempat dok camwhore dgn camera Sis Dee kot hahahahaha. Tq, tq, tq. Suka banget!

Today, i cuti. InsyaAllah, esok lusa i akan gi jejak kasih kat blog uols ya! take care....

16 comments:

Lady Dyla said...

hamboi2 sis... yg kt UK ni bile nk ber eppi hour.. jeles ni.. :P

Cik Wanie said...

hihihihi,
blum kurus lagik,
masih dlm "proses"
hahahahaha...

tapi mmg best lah pertemuan kita ari tue,
happy sgt2:)

gonna miss u all..

~hugs~

atty's said...

besh kan jumpa2 blogger..

L@n@ said...

woits... jeles seh ... bile lah dpat join sekali camnih..

tips-jejaki-pengunjung-blog-anda

POSH76 said...

bessnyer jumpa2 gini....hehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

beshnya dapat gelak sama2 kan..
uiks besh!!! korang yang hepi

a-as said...

seronoknyer..boleh beramah mesra gini know each other better kan sis! :)

Eyriqazz said...

nak juga hadiah...huk2

eLLy said...

nie yg jeles..
1. jeles pasal tak dapat join
2. jeles bila dengar org dah kurus, mintak petua cikit ;)

GreenJade said...

seronotnye mereka2 itu berouting berdeting2..nape muke I xde kt situ sis?ahakz :p

Moralle said...

ermmm seronoknyer, dah lama tak meet up with bloggers nun jauh di Malaysia....ishhhh.....nak turun KL ah but tak tau bila lagi ):

*ayu the sun* said...

gelak sakan yang sangat best!
sampai kering sizzling dee!
:P

imz said...

wah...bestnyer diaorg gath ek..bila kita kan bertemu plak ek..!!

Dee said...

gelak sakan x hengat smpi kering sizzling aku n kering airmataku..hahaha..thx sbb u join sis..kalo u xde sapa nk snap pic candid i..hahaha..

rasp said...

dilla,
: i kalo nak hepi hour dgn u, nak kat uk tau...hahahaha

wanie,
: tu lah kan sis...
mmg syiok lah aritu...
miss u too laling...

atty,
: lagi best kalo u ada tau...

lana,
: jom aaa kita dating2...

posh,
: mmg syiok sis...

mra,
: mmg best sgt sis...

a-as,
: a'ah sis...kita nie bila lagik nak jumpa...

eyriqazz,
: ala...u dpt hadiah lagi superb bro!

ct elly,
: i pun tumpang jeles sbb wanie tu dah kurus tau...hehehehe

greenjade,
: jom aaa kita jumpa-jumpaan sis...

moralle,
: tul tu sis...lama i tak jumpa u...rindu tul tau...

ayu,
: hahahahaha tul tu...

imz,
: tu aaa sis, jom lah kita jumpa2an..

dee,
: ekceli sis, i ada satu, dua lagik gambar candid u tau...tapi i tak publish hahahahaha...

PerantauSepi1306 said...

happening sungguh :D