Friday, January 15, 2010

... hadiah Sis Mummysyafie ...

Baru jap nie, budak opis i datang deliver kat i nie....jeng jeng jeng i dapat parcel....

Apa lagi, terus berbunga2 lah hati nie :D hepi lah kan dpt hadiah....

Thx sis mummysyafie for this lovely gift. Suka suka suka....... Set Aqua Lily :- shower gel, lotion and soap plus towel...suka banget!

I dapat
hadiah nie sempena contest buat header yg Sis Mummysyafie buat haritu... Tak sangka langsung leh dishortlistkan coz i bukannya pandai edit2 sangat pun...Baru nak blajar je pun...Dapat consolation prize gitu :D Syukur alhamdullilah....

Again, sis, thx soooooo much.....leh berwangi2an i nanti hehehehehe

13 comments:

Kancilbiru said...

wahhh saguhati pun best tu...tahniah la yer...

Shopaholic Mama said...

Congrats Sis!

At least you tau jugak buat header, unlike me...fail!

Cik Wanie said...

wah,
bestlah akk dpt hadiah,
nanti jumpa,
kasi wangi2 tau...

miss u kak:)

~ Lady ell ~ said...

bestnye dpt adiah..rezeki melimpah je u ni sis..

waa..pandai jugak sis buat header ekk.

lily lotus said...

tersedak i ingatkan sape sebut nama lily tadi :P

congrates sis!

mummysyafie said...

rasp..thanks sbb sudi join contest arituh..cantik ke tidak kiter tak kisah..yang penting amik part..huhuhuhu

L@n@ said...

woit!!.. hadiah lagik.. murah tol rezki mu.. cgrats!!

Dee said...

consolation pun adiah gempak..best!!

*gorjesmum* said...

aduii bestnye dapat hadiah lagii...wuhuuuu congrats..nti u plak wat contest pastu bagi i je menang eh kah kah kah... :p

ikiqzana said...

smpi sini pun berbau brg dari bodyshop sis.

taniah dpt gift yg best ni.

reena said...

wahhh... syioknye hadiah saguati... hihi

rasp said...

kancilbiru,
: tu la kan sis...thx :)

SHM,
: baru nak blajar2 lah sis...thx :D

wanie,
: nanti jumpa...
we hug2...
mesti u bau i wangi hehehehe
miss u too...

ell,
: syukur alhamdulillah kan sis...
ala baru nak blajar je nie...unlike u yg dah memang pandai ;)

lily,
: hahahaha i dah agak mesti u tersedak hahahahaha...thx!

mummysyafie,
: thx for having the contest :D
all in the name of fun kan sis :D

lana,
: syukur alhamdulillah, rezki kan sis...

dee,
: tu lah kan sis..syukur alhamdulillah...

gorjesmum,
: i tak pandai sangat bab2 buat contest nie....huhuhu

ikiqzana,
: dah bau ek heheheheh...tq!

reena,
: tu lah kan sis....mmg syiokness!

POSH76 said...

tahniah sis...tapi hadiah dia bess gak hehe