Tuesday, January 12, 2010

... gift from Zarin ...

Today, i'm back in the office....Sapphire dah much better. Demam dia dah kebah cuma selsema lum 100% baik and oso batuknye skit2 je lagi....Smoga cepat2lah dia sihat kan....

Masuk2 office tadi, tgk ada parcel atas meja...yabedabedu....Makacih ye sis Zarin . Tahun nie w'ouls tak dpt diari so sis zarin pun offer i nak bagi i diary... Sukalah i kan....

Tapi bukan takat je diary yg dia bagi, siap dengan desk calendar tu and oso ada FM 'spices' as a gift sbb dpt gak menjawab soklan psycho dia aritu :D Best tul..... berbaloi-baloi ;)
Thx ya sis.... suka banget i today!!!

14 comments:

e_ja said...

hi sis..rindu lah kat u..ahaks..tetiba lak kan..sapphire demam ker??..aduihh lappy rosak hrtu byk cerita i dh tertinggal..semoga dia cepat sembuh ye..:)

Dee said...

moga cepat sembuh sapphire tu ye sis..

wow, dpt diari, calendar n fm..syioknya..

ikiqzana said...

best la sis dpt kalender gan fm.. beruntung..

semoga sapphire cpt sembuh dn sihat sediakala ye.. risau kan sis klu anak kita x sihat.

*gorjesmum* said...

aaa nak jugak gift dari zarin hehehe..

hope sapphire cepat sembuh ye :)

salam kenal again

eya said...

sy xde diary 2010 lg..hehe..(sedeh disitu)

lily lotus said...

hope dia sembuh sepenuhnya soon. syoknya dapat the gifts, yang penting freekan!

L@n@ said...

alaaa.. kite nak jugak.. hehe.. jeles nih..hope sapphire cepat2 baek.. nnt boleh snap pic.. chommey..

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah saphire dah getting better... anyway sowilah sis if i jarang2 masuk sini lately.. byk xtvt luaran nowadays :)

atty's said...

syukur saphire dah semakin sembuh ..
beshnya dpt diah ..mcm2 hah ..ado

rasp said...

eja,
: me pun mewindui mu....bila nak jumpa lagik nie...thx for ur doa :)

dee,
: tu la sis..moga2 cepat lah dia sembuh....a'ah mmg syiokkkkkk!

ikiqzana,
: mmg best! gitulah prasaan ibu2 nie kan....

*gorjesmum*
: salam kenal....
hahahaha u gi lah pester zarin :D

eya,
: lum ada ek...aiseyman...nanti kalo i dpt *dgn harapan* i leh bagi lak kat u k :)

lily,
: thx for the doa....a gift mesti lah free kan sis...

lana,
: tu laaa moga2 cepat2 lah dia sembuh...

perantau,
: tu laaa...now wishing smoga cepat2lah dia 100% sembuh...no prob sis...i phm :D

atty's,
: tu lah kan sis...lega skit hati nie...a'ah..mcm2 ado :)

zarin said...

hmmm sapphire dah sihat ye!
sama lah ngan hasya..suka sgt dia sbb esok boleh gi skolah :)
eh eh lupa lak...alamak baru persan handwriting i yg burok tu pun ditayang jugak ke??hihihi

eLLy said...

wah klu camni saya pun suka :)

rajin ke menulis dairy tu ..

mummYaeesh said...

bestnye dpt gift..weols pun tis yr mcm tak dpt diary (dgn harapan zarin ni bagi lah..hahahaha)

semoga sapphire kembali sihat mcm biasa!

POSH76 said...

bessnyer dpt hadiah tu....so sweet hehe

FM lagi bess2

siannya sapphire sakit yer...minum air masak2 bnyk2 taw & makan ubat yer