Wednesday, January 20, 2010

... free massage ...

Yang nie...
plus

si 'bam bam' nie

= syiokness...

Tapi ada lagi sorang yg cukup hepi bila dapat merasa 'urutan' kerusi ajaib nie....
hahahaha...pics last tu, biasalah cubaan 'peace' dia.....dia mmg gelihati kalo dpt naik kerusi urut2 nie :) dia leh gelak mengekek ngekek sambil ckp "deli laaaa" ~ geli laaa ~

Tiapkali i gi umah my bro, mesti w'ouls satu family ada sesi 'free massage' nie :D...sib baik my bro tak letak coin box kat situ, charge sorang sehinggit, kalo dak dah lama dia kaya hahahahahaha....lebiu lah big bro *ihiks*

11 comments:

sWeEtDaRLinG said...

kat mana umah ur bro tu.. i nak pi gak.. ihiks :P

zarin said...

betul ckp sapphire tu..i pun geli tau tiap kali dok kat massage chair tuh :)

ratna said...

alahaiii sapphire.. tak pernah tgk gambar dia nangis ker..bad mood ker.. semuanya yg tgh good mood.

Dee said...

i kalo yg bayar kt langkawi n genting tu pun i duduk gak..masuk duit pun masuk duitlah..i kan giler massage2 ni...tp kerusi urut ni mahallah sis..x mampu lg..

rasp said...

afkar'z,
: hahahahaa...jom2 kita pi sesama :D

zarin,
: oooo u pun geli ek sis...i soka :D

ratna,
: sis, dia nie mmg susah sgt nak nangis or bad mood tau...
menyengih je keje dia...
kkdg tu, dia sendiri suka2 paksa diri dia nangis...hahaha kelakar..

rasp said...

dee,
: i pun tak mampu nak beli sis..
sbb tu kalo nak layan, gi je umah my bro..rumah dia plak satu taman dgn i, syorga!

a-as said...

tak pernah try..hehe jakun.

sis, senang lah satu taman, boleh gi selalu ;)

ikiqzana said...

best la sis.. bole tumpang sekaki urut x??? hehehe.

lily lotus said...

nak beli tak mampu. kalaulah mampu alangkah enaknya..hehe

rasp said...

a-as,
: a'ah mmg senang sis...sbb tu i ckp kalo dia letak tabung, mau dah kaya hahahahaha...

ikiqzana,
: sis, bukan takat sekaki, sebadan pun leh hehehehe...

lily,
: i pun bila dok kat krusi tu, slalu verangan nak beli satu hahahaha

POSH76 said...

kalu letak coin pun bagus leh buat bisnes hehe...mesti sedap kene urutkan...hehe