Friday, January 22, 2010

... contest : JOM TEKA! ...

N3 MELEKIT!! EDITED
crite terbaru..check bawah iye...

Jom Teka....

Ha., cuba teka, amenda nie? Senang je nie....Cepat2....sapa cepat dia dpt prize! Sorang pemenang je yg akan dpt hadiah... 1st person yg terpantas memberi jawapan yg tepat yg akan dipilih sebagai pemenang...

setiap sorang dibenarkan teka 3 kali je....
NOTA : benda nie kecil gak aaa....gambar tu telah di zoom!

Hadiah nye biasa2 je k...tapi i lum beli lagi...nak tengok gak laaa sapa yg menang...kang beli hadiah gegirl, yg menang boboy plak...rugi lah kan :)

Dateline hari Jumaat nie kul 10 pagi MELAINKAN kalo jap gi dah ada pemenang...i tutup je contest nie iye....buat apa nak bior lelama kan....kesian pada yg nak kerah kepala otak tu....

Tunggu apa lagi....lum ada yg mengena...cepat, teka teka teka......

22 comments:

POSH76 said...

nak tekalah tp amende ni yek...

takde clue ker sis

hantam sajalah labu...

Fridge magnet bley...baper kali leh cuba yer...hehe

si hitam manis said...

saya tau...
erm...jelly2 yang kena letak dalam air untuk letak dalam pasu bunga?ala...yang boleh guna instead of tanah tu...ada banyak kaler...betol x?
hihi ^^

lily lotus said...

macam rupa jelly jer.

nasazfrog... said...

1. alas meja
2. cawan baru beli

hihihi... :)

Dee said...

kristal jelly or alas meja makan..yg alas utk pinggan tu..ntah apa org panggil..

ct_nurmarlissaa said...

handbeg transperent or plastic dgn motif polka dot..

ikiqzana said...

nak cuba gak sis..

1- pasu yg kt dlm ada color mcm tu.
2- gula2 berwarna.

hantam saja le sis..

cik EPAL said...

apa tu bulat bulat?? :D

Jasfyra said...

nak teka gak...

1- handbag transparent

2-mug coaster

sWeEtDaRLinG said...

diapers ker...? aduiii susahnya...!

apa lagi satu nak teka erk? ermmmmmmmmmmmmmm.....

sejenis plastik! hahahaha boleh ker jawapan gitu?

UnGu VioLet said...

aduh kak.. duk terfikir2 dr td, apelah agaknye..

mar fikir dulula.. ade masa lg kan..

imz said...

rasanya mcm gel utk tanam pokok tu...rendah smlaman pastu bila kembang..leh masuk pokok mcm poko keladi kecik tu..leh letak dalam umah...

Kancilbiru said...

rasa mcm tudung meja plastik ja...tah la...

ct_nurmarlissaa said...

transperent tote beg....with blue N red polka dot motif....

UnGu VioLet said...

mar nak try teka satu dulu.. nnt fikir lagi..

'Shower Curtain'... try jerla.. klu salah, leh cuba lagi.. :)

kojah said...

adoiii...apa la nih kak...plastik yg balut barang2 tuh kottt...yg mcm bila kita beli peti ais, dia balut ngan benda nih...

sWeEtDaRLinG said...

gabus tahan panas.. yang letak botoi susu tuu, apa depa panggil erk?

kira halal laa erk jawapan gini, janji motifnya sama.. [cam salah jer]

IdaShah said...

belon or corak polkadot

*gorjesmum* said...

itu jeli dalam laichikang tu (hentam lah labu)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

salam kenalan...

nak teka jugak boley??

jelly kristal tu kan.. kalau tak letak kat dalam air, dye kecik je.. bila da letak lam air, dye akan mengembang gitu..

p/s : mra, adik kak amy..

POSH76 said...

nak jawab lagi coaster ....alas gelas tu...betul ker??

2nd nyer cobaan amin

rasp said...

Dear all,
: thx sudi join the contest!