Sunday, January 3, 2010

... aqua ...

Today Aqua kena masuk asrama balik....huhuhuhu...gonna miss him.... Neway, my darling...don't forget to solat, study hard, play smart ya! Have fun too.... Takleh le study je sampai tak ingat donia kan :DSemalam lepas gi beli skit lagi stationary and socks....balik rumah, dari pagi sampai malam dia puaskan hatinya dgn main psp & ngadap pc....lepas nie no more...dok lah dendiam kat asrama tu ye sayang :D

13 comments:

IdaShah said...

slmt kembali ke asrama n sekolah..

Kancilbiru said...

sekolah dah buka....jalan kembali jem...

rasp said...

idashah,
: thx sis :)

kancilbiru,
: tu lah kan huhuhuhuhu....

atty's said...

selamat kembali ke asrama..utk aqua.

eLLy said...

Dah besar anak bujang sis..
dah tingkatan berape tu?

Lady Dyla said...

dh msk asrama dah...

rasp said...

atty's,
: thx sis....

elly,
: dah besar dah pun...
tingkatan 5 tahun nie...suspens je :D

dilla,
: dah dearie....

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

ni asrama kat mana ni sis?

PerantauSepi1306 said...

musti mama wendu banget nie nanti.. hehehe... selamat bersekolah :D

rasp said...

ajee,
: dekat je sis...so tak le risau bebenor...kat area cheras je ;)

perantau,
: windu mmg windu tapi sib baik memlm dia sanggup q up tepon ibunya nie...then asrama pun dekat je...ok lah kan...neway dah 4 tahun merasa berenggang nie sis, kiranya dah kebal lah skit hati i nie :D

ikiqzana said...

mesti pon akan merindui anak bujang sis ni.. dh besar dh... senang sngt.

rasp said...

ikiqzana,
: a'ah dah senang banget...tapi tu lah...rasa cepat sgt dorang nie membesar!

lily lotus said...

study hard dear!