Friday, January 22, 2010

... activity malam ...

Sepi sungguh malam nie, camna tak sepi, semuanya dah 'belayar'. Ekceli jam dah kul 1pagi. Gini lah i slalunya, aktiviti malam i. Nak nak bila my youngest princess dah belayar baru lah leh ngadap pc ku buat n3 utk autopublish esok.
Nite2 my darlings, sweet dreams. Bestkan tengok anak2 tido...nampak muka dorang tenang and innocent je....

Sambil buat n3, slalunye mesti i dok ngunyah. Camne body nie tak 'chomel'. Pepagi buka still dok ngap! Tapi slalunya i ngap nie ha. Buah. Pisang tu buah peberat seisi keluarga. So rumah nie slalunya tak pernah putus bekalan 'banana'. Sampaikan Sapphire nye first word yg dia leh ckp selain, mama & papa is banana hahahahaha.

I plak suka sangat dengan pisang kaki, omputih cakap persimmons. Kalo nampak mesti nak beli. Yg makan, i sorang je the rest tak suka sangat. Asyik dok story pasal makan plak ek.

Sebenarnya tak sabar nak gi dating lunch hour nanti nie *ihiks* Doa2lah takde urgent matters nak kena settlekan lunch hour nie. Kalo tak, melepas laaaa aktiviti dating i huhuhuhu...

Keputusan contest : Jom Teka i akan umum kul 11 nanti k. Have a great day uols!

8 comments:

Dee said...

jgn mkn byk2 sgt sis..nti kita nak mkn lg..hehehe..

ratna said...

saya pulak kalau tgk anak tido mesti ckp dlm hati "nyenyaknyer tidooooo" ha ha ha ha.. sbb saya tak pernah tido senyenyak mereka. ye ler.. diaorang tido sampai ternganga mulut.. pastu gaya memasing tak leh tahan..

sisdee said...

i pun suke pisang kaki..dulu my mil ingat tomato hahahahhha

Kancilbiru said...

penah makan sekali je pisang kaki ni. sedap gak..jakun gak la masa 1st time makan tu...muahaha

*ayu the sun* said...

jom makan!!!!!!!!!
:)

cant wait.. cant wait!

zarin said...

husband i pun suka persimmons tu..tp i tk suka :)

sWeEtDaRLinG said...

i pun suka laa pisang kaki.. memula pelik, apasal pisang kaki ni tak macam pisang? hahahahhaa

rasp said...

dee,
: betul betul betul...

ratna,
: a'ah kan sis, hehehehe

sisdee,
: ramai yg tak brapa kenal pisang kaki nie kan...

kancilbiru,
: at least u dah rasa kannnnnnn

ayu,
: me too!

zarin,
: oh, iye ke....rugi oooo hehehe

afkar'z,
: tu lah kan...bulat cam tomato/orange gitu :D