Wednesday, December 30, 2009

... wedding ...

Hari ahad tu, w'ouls kuar gi breakfast kat area2 hotel tu je....Lepas breakfast, balik ke bilik memasing, siap2, check out and terus ke Bidor....ater tujuan sebenornya ke sana pun utk attend wedding maaa....

Ikut lah peta kat kad jemputan tu kan....sampai le ke Bidor.... tapi bila lalu kat area mainroad tu, mula lah w'ouls konpius..... Rumah nye mmg le kat tepi jalan tu...tapi rumah kampungkan, mana lah terpapar no rumah...dah tu ada 3 buah rumah kat jalan yg sama tu, yg buat wedding hari yg sama...ada satu rumah tu w'ouls nyaris2 nak berhenti tau...tapi i ckp, pe kata kita jalan lagi ke depan.....

Sib baik wei tak benti kat umah tadi tu coz umah my opismate nie kat depan hahahaha...tu pun sbb masa uols lalu depan umah dia, dia baru sampai...so w'ouls nampak lah pengantinnye hahahahaha..kalo idok malu wei....hahahaha

Memang ramai tul tetamu nye yg datang! And food dia superb...Penangah dia pun superb...laju je dia serve kan food kat tetamu2 yg datang.... org2 kampung je pun....mmg nampak meriah lah...i suka sgt suasana tu...Food dia is ayam masak merah, kari daging, daging masak kicap and acar timun....nasi minyak & nasi putih! superb! sodap....nasi putih ada lak tu....heavan :D i peminat nasi putih yg tegar iye :DNi my model posing dgn 'buah tangan' yg diberi. Muka dia dah merah kepanasan hehehehe...for kids nye biasalah ada cekelat ~ yg dlm sekelip mata je dah settle masuk pewut ;) ~ and oso ada pencil, pembaris and pemadam! kelazzz u...leh guna utk buka skolah hehehehehe yg utk dewasa ada telur, krepek ubi pedas and towel!
Dah settle makan, rileks jap....jumpa kengkawan then w'ouls pun bergerak lah...iyelah, i tengok tetamu makin dok datang kan, make way kat orang lain lah plak iye dak....

Dan, Slamat Pengantin Baru, smoga berbahgia hingga ke akhir hayat...berseri2 uols berdua on your wedding day! Rugi tak dpt nak bergambar bersama! Pengantin dok bz kan :D Pelamin dia pun simple and sweet je! Again, Dan, congrats!!!!

8 comments:

momguess said...

daging masak kicap tu faberet i

POSH76 said...

selamat pengantin baru jugak....la ni mcm2 style " buah tng" depa kasik...telur2 tak main dah hehe

Cik Wanie said...

wanie kalau g kenduri kawin pun mmg suka mkn nasik putih,
hihihihi...

luv daging masak hitam tue,
hurm

IdaShah said...

kretip diaorg nih.buah tgn utk bdk2ada pensil.

GreenJade said...

tu ler Ida..mmg kretif..untung mak bapak xyah beli stationary utk anak2..dpt free gitu :)

best nye dpt mkn berhidang gitu..daging tu my peveret hehehe

UnGu VioLet said...

smt pengantin baru.. lame dah tak pegi majlis kawen nie.. :)

lily lotus said...

congrates untuk pengantin :)

ikiqzana said...

lama dh x mkn nasi org kawin.. sedap.