Monday, December 14, 2009

... tq zana ...

Salam pagi isnin....dah start keje dah? Pada org selangor best le, u had a loooonggg weekend, 3 hari tu tapi mesti rasa cam tak cukup je pun kan....tapi lepas nie, semua dapat merasa cuti setiap jumaat...minggu nie Awal Muharam, minggu depat Christmas lepas tu New Year...best kan!

And see tak lama lagi dah masuk tahun baru....How fast time flies. So amacam, azam lama dah tercapai lum? Dah prepare azam baru tak :D

K lah, nak ucapka
n thx pada Sis Ikiqzana coz dia hadiahkan i FM from Genting with love :D tapi katanya sori takde tulisan 'Genting' tu. No prob lah sis, i tetaaapppp suka *wink wink* and oso tidak dilupakan thx Sis Dee sbb tolong 'deliver' kan kat i.....u are such a wonderful friend... Bila kita nak lunch ek? :)
K lah uols...slamat bekerja....takmo malas2 ye, tapi kalo nak ngular skit2 takpe ngehehehehehe..

9 comments:

Dee said...

bila nk ngular ngan i gi jln2 di sg wang..hahaha..

ikiqzana said...

sama2 la kita.. zana pun dh hampir lupa dh fm ni.. hehehe.

lily lotus said...

comelnya fm tu..just like u sis..hehe

Q said...

hahahah memang best giler..coti memanjang hehehe

e_ja said...

cuti2 sambung yg dinanti sume ni..berturut2 ming tu sis..hehe..

reena said...

kite sorg je bole ngular... lalalala

~ Lady ell ~ said...

azam..?tk teringat azam 2009 aper..heheh.tp tk trmasuk dlm azam pun hampir nk tercapai(tambah bb boy)

tambah lg koleksi fms sis ya..

atty's said...

bila lah nak ikut uols mengular nie

rasp said...

dee,
: tu lah kan sis...me skarang nie ada bz skit aaa :)

ikiqzana,
: thx ek sis...i loike..

lily,
: *blush* tq

q,
: tu lah kan bestttttt coti2 nie :)

eja,
: tu yg syiok gilos tu :D looong wiken...

reena,
: haippp...tak dulik nak join ngular gak :D

ell,
: part tambah tu yg best tu :)

atty's,
: jom jom jom.....