Thursday, December 17, 2009

... rezki ...

For info, semalam i dapat news from my sis...doktor dah mengesahkan yang ketumbuhan yg dikuarkan masa operation bonda i tu, tak membahayakan...tapi kalo haritu tak dibedah, it can lead to cancer....syukur alhamdulillah...thanks ya uols, nie pun berkat doa uols gak nie....syukur alhamdulillah, lega sangat hati i nie....

Semalam gak i rasa rezki i melimpah ruah .... nie dapat hadiah dari sis Kaseh. Ni sumthing yg unexpected. Dok suka suki komen kat blog dia, tetiba tgk2 listed as one of her top commentors.....rezki rezki...
Thx ek sis, bertambah murah rezki u nanti.....leh le i gi sopping mopping nanti :D!

Nie plak kakak kat opis i bagi...I nie suka makan kerepek pisang ....Sebenarnya dia jual kerepek nie, tapi yg nie dia bagi FOC :) cam sample gitu lah kan...Lepas nie leh le i order....makacih iye kak :)Chocolate nie plak ole2 dari Langkawi, from opismate gak nie...yummylicious! i loooove chocolate! Thx dearie...lenkali gi, belilah lagi, i rela trima coklats lagik tau muahahahahaha....
Tengoklah camna i nak kurus, ada je rezki i nie....orang kata, rezki jangan ditolak, tul tak :D ~ alasan baeeekkknye *wink wink* ~

11 comments:

Q said...

wahhh banyaknyee rezeki...alhamdulillah. Cokelat tuh mcm best arrr...gegegegege

POSH76 said...

klik2 KLIA...

bestnyer mcm2 dpt ...paling bess ceklat tu i like hehe

Dee said...

a'ah..u..rezeki jgn ditolak..hihihi..glad dgr mak u ok dh 100%..n btw..i pun dpt dh jusco voucher tu dr kaseh smlm..dh wish thanx ar kt hp dia..hihihi..

rasp said...

Q,
: syukur alhamdulillah kan sis...mmg bestttttt :)

posh,
: thx for clicking...nanti2 i gi klik kat umah u k :)
i pun loooovvveee tat ceklat :D

dee,
: tu lah sis, syukur alhamdulillah...a'ah i pun dah sms-ed dia bila dpt tat voucher...jom sopping :D

neezareef said...

alhamdulillah sis..n rezeki pn melimpah di hujung taun..nnti awal taun lg tambah rezeki ya..amin

ikiqzana said...

syukur.. bonda sis dh ok. lega rasa nyer ati.. alhamdulilah.

harap2 rezeki sis melimpah2 lg nnti. amin.

momguess said...

byk dpt rezeki erk
org memberi kan

SyaNa said...

1st alhamdulillah ur bonda ok

wahh mmg murah rezeki kamo..siap dpt voucher lg

eya said...

jeki jgn dicari,musoh jgn ditolak..
eh..silap!

lily lotus said...

alhamdulillah, glad to hear news about ur mom...

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah ur bonda dah ok.. dan u pun murah je rezki kan sis :D