Tuesday, December 8, 2009

...periuk besar ...

Masa i balik raya aidiladha haritu kan....i sempat bawa bonda i gi makan kat Restoran Periuk Besar....kat Bayan Baru, Penang lah....org penang tau kot kat mana...yg kat PISA tu....

Kezen i kata nasi ayam dia lazat...So w'ouls gi lah order kat situ....semua amik Nasi Ayam Dot Mai dia....oh yes...time raya aritu, abis tul diet 99HTN i tu hehehehehe....berbalik pasal nasi ayam tu...i suka lah. Ghupa nasi tu cam nasi tomato coz warna merah...tapi bukan nasi tomato...mmg sedap lah....sambal dia pun sedap....Rege pun ok je, tak mahal....
Next time leh le gi makan situ lagi...dot pi dot mai dot makan je kan hehehehehehe....

18 comments:

Lady Dyla said...

wuittt.. tak pernah dgr pon restoran ni.. i ni mmg fail la bab mcm ni.. Penang yg duk 20thn pon tak tahu apa ada

zarin said...

nampak pun sedap..i suka ayam garing2 tu...
ish lamanya tk ke penang

ratna said...

tgk gambar pun dah rasa mcm lazat nasi ayam tu.. harus cuba kalau pi penang ni..

rasp said...

dilla,
: i rasa baru gak restoran nie...
dia kat kompleks PISA tu yg...kat blok baru tu....balik penang nanti u pi terjah :)

zarin,
: i pun suka ayam garing tu...yummy oooo...

ratna,
: silalah gi try test cuba :D

POSH76 said...

bessnyer dah lama tak gi penang....nanti kalu gi leh cuba hehe

atty's said...

nampak pun mmg cam shedap jew..
kan main lagi budak kecik tu..jadik model.restoren..hehehhe

*ayu the sun* said...

nampak pun sedap.. sah la rasa dia sedap!

sWeEtdARLinG said...

jarang i dapat chance pi penang.. 1st pi sana masa i kecik2 dulu...

GreenJade said...

hehehe xpe skali-skala kasi chance lemak bergelimpangan dlm bodi hik hik

tuwon penang nnt mau ceQ terjahan ke situ nih hehehehe

PerantauSepi1306 said...

;D

~ Lady ell ~ said...

adui..sedapnyer..penang pun tk pernah sampai,apalagi nk merasa nasi ayam dot mai tu...:(

lily lotus said...

mmg besar ke periuk2 dia..hehe

Cik Wanie said...

amboi nama restoran tue,
periuk besar u,
mesti sedap kan,
hik hik hik...

dah lama giler x pegi Penang tau,
rindu sama Penang...

Mommy Lily said...

pelik juga nasi ayam warna merah gitu. tapi boleh try tu kalau gi penang. mesti sodap

Kaseh said...

nampak pun macam sedap woo.. sis punya diet 99thn pun dah kelaut..haha..kita serupaa

zie said...

itulah my husband kata - kawannyer kata - memang sedap - nie kena try nie...

eLLy said...

klu berkesempatan balik penang nanti hatus checq cuba..

kita punye diet..
pi mai pi mai tang tu je la ;)

ikiqzana said...

cerita kt n3 ni pun dh rasa sedap dh sis.. zana pun minat gak mkn mcm sis..