Tuesday, December 29, 2009

... PENGUMUMAN PENTING : feeling artis ...

Ya ampon kengkawan......... nie ada skit pengumuman penting...

Kalo i tersalah crite i minta maap ek....i rasa ada yg tersalah tafsir kot....i tak bermaksud nak terpesongkan uols ya.....sebenornya, yg kuar tu gambar w'ouls je sebagai gambar hiasan....artikel tu ditulis oleh org lain bukan i tau.... tak yah le uols nak bazir duit gi beli majalah tu....takat gi ke kedai buku, selak2 & tengok2 cukup le....

Ya ampon ya ampon......sori ek kalo ada yang terkonpius!

15 comments:

neezareef said...

:D

POSH76 said...

ala rilexla sis yg penting muka masuk magazine hehe

kalu beli pun tak mag tu bagus ada bnyk info...hehe

Nizaa said...

konpius kenapa pulak? nak beli jugak..cmner? hehe

http://kancilbiru.blogspot.com/

Shopaholic Mama said...

its ok Sis, tak confius pun! I know they use gambar sebagai hiasan but best jugak pe, ada kawan kita masuk mag! Biarlah orang nak beli, dont stop them....

Kalau I kat msia, I pun beli!

IdaShah said...

tak konpius.sajer nak tgk muka sis :)

Dee said...

x kompius..dh tgk smlm kt kedai buku..cun ar gambar..artikel byk keagamaan ar..

atty's said...

hihihi,..lom sempat lagi ni ..nak tgk .
tp rasanya diaorg tak salah paham..tp nak gak tgk muka ke kawan..ekekeke..

ikiqzana said...

xpe sis zana paham tu.. buat masa ni x g negok lg..

GreenJade said...

x kempius lah mmg mane2 mag pon gambo lain citer lain pong hehe..x kire nk beli gak hahaha..!!

lg pon mmg penggemar ANIS pong hehehe

lily lotus said...

ahaks..cool down sis..ni ala2 'gambar sekadar hiasan' ekk..tak kira nak beli jugak :D

Lady Dyla said...

wah sis.. dah fofularr...

*ayu the sun* said...

i faham sis...
ade ler tuh yg tersasar ek?

p/s: nak beli jugak!

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

Eyriqazz said...

fuhh...berwarna warni...mesti ceria penulis blog ini..

http://eyriqazz.blogspot.com/

L@n@ said...

aduh hai sian sis.. rase bersalah membuak2.. ape2 pun gmbar tetap kuar dlm mag .. ape salahnyer nak nengok muke sis yg cun melecung nih..

rasp said...

neeza,
: *wink*

posh,
: kalo bab info, mmg worth buying la *ihiks*

nizaa,
: konpius takut org ingat artikel tu i yg tulis hehehehehe...thx singgah...

SHM,
: ada yg terkonpius lah sis hehehe

idashah,
: muka i yg cam tak siap tu hehehe

dee,
: a'ah mmg buku byk sentuh hal2 keagamaan gitu..

atty's,
: sila lah tgk mukaku yg tak siap tu sis hehehehe

ikiqzana,
: tak tengok pun tak pe yang hahahaha

greenjade,
: ANIS mmg best...i pun slalu beli gak...

lily,
: a'ah 'gambar hiasan' je...

dilla,
: takde maknanya fofuler :D

ayu,
: tau tak pe :D
ooooo malunya i...

eyriqazz,
: warna warni kehidupan ku gitu hahahahaha....
nanti i transit umah u lak k...thx singgah...

lana,
: *ihiks* malu i tau....muka i tu muka tak siap je tau..takde maknanya cun pun!