Wednesday, December 23, 2009

... peace ...

"Miles(smile)..... Peace!!"

Ni lah ayat wajib Sapphire time dia nak amik gambor...tapi susah bebenor kalo nak amik pics dia nowadays...tak leh dok diam seminit...tak sempat nak snap, dia dah gerak....abis gambor kabur! Camne nak sambung kontrak jadik model blog i nie hehehehehe....opppss melalut lak i :)

Neway, nie saja nak show uols antara gambar latest sapphire yg jari dia tu kenkonon tanda "peace" lah ..... takpe sayang, practice makes perfect....

Bak kata Sapphire "Miles...Peace!!" uols and have a lovely day!!!

10 comments:

~ Lady ell ~ said...

ahaks..sama je mcm aryan.tk reti2.yeah2..peace y'all

Dee said...

peace yo!! xpe..nti lama2 terer ar tu..

L@n@ said...

oklatuh.. byk gak jari dia keluar.. kalo my doter satu jari ajer peace dia.. hihi

sWeEtDaRLinG said...

sapphire.. ika pun dah pandai buat peace tau.. so kena cepat2 pandai & practice selalu.. ibu kena alwiz amek gambar sapphire supaya dia leh practice k (kalau tak pandai gak, kena salahkan ibu) hahahaha

Kaseh said...

alahaiii peaceee dear...

rasp said...

ell,
: dorang kena paktis lagik tu sis :)

dee,
: yo yo...tu aaaa...kena manyak2 praktis...

lana,
: tu laaa...mcm2 style 'peace' dia tu..

afkar'z,
: pekata i anto dia kat u lah sis...
leh ika tolong ajarkan dia *ihiks*

kaseh,
: peaaaaccceeee!!!

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL Precious said...

You, have a lovely day, too! Cumilll budak tu ... Miles .. Peace!

PerantauSepi1306 said...

cumelnye dia :D

POSH76 said...

peace..alala tomeinyer

ikiqzana said...

peace gak dari untie.. tomel sapphire ni.