Wednesday, December 2, 2009

... majlis tunang ...

Masa 1st day raya tu kan i gi tolong kat umah my aunt A....tolong makan, tolong sembang2 and tolong menyemak hehehehe...plus tolong buat hantaran...temanya silver, grey & black cam dlm pics nie.......
Kena start from zero..... sib baik ramai my family yang pandai bab2 nie kan.... so tolong menolong mengilhamkan hantaran nye.....

Jeng jeng jeng dah settle..... Ni keesokkan harinya lah....Tu yg boy tu is my kezen..... How time flies kan...dulu2 masa dia kecik2, i dukung2 dia, mandi2kan dia now dah nak bertunang...tak yah dia, kakak & adik dia pun sama gak....now kakaknya dah pun ada anak....hehehehehehe

Nie plak disekitar majlis dia....konvoi ke Sg Bakap (belah perempuan)....konvoi dlm 12 biji kereta... cam rombongan kawin dah pun hehehehe...gitulah famili i....very close knit...so bila ada apa2 keraian semua bz tolong menolong and join the crowd....best! Gambar tu campur2....ooooo see that little boy yg pakai songkok & sedang didukung tu....Yg lady tu kezen i, kakak kpd yg bertunang tu...and boy tu anak dia.... he is super duper cute...umur baru 11 bulan dah laju jalan and agak 'sihat' geram tul i tgk dia....

Tu je lah aktiviti di hari kedua raya w'ouls... berkonvoi2, makan2...lepak2....letih tapi besssssssttttttttt!!! Wie, Slamat menjadik tunangan org! Jaga tunangmu tu baik2 tau and cepat2lah langsungkan majlis nye nanti :D

K lah, jap gi nak pergi berlari2an turun tangga, ada fire drill :D .... take care and have fun...

12 comments:

Dee said...

sis..ada fire drill tu cilok2lah ke mari..hehehe..

*ayu the sun* said...

cantiknya hantaran2 tuuuu!!!!

ratna said...

cantik gubahan hantaran dgn tema kaler silver.. millenium sikit.

L@n@ said...

mooriah.. cam kenduri kawen dah.. tahniah tuk 'WIE' dan selamat bertunang..

e_ja said...

wahh pandai sis menggubah hantaran yer..;).tp mmg best kan klau familyy yg rapat mcmni..bila ramai2 bekerjasama sume yg susah pun jd senang dan best..

reena said...

tantek... hihi... tenet dah ok yek sis...??

kojah said...

cantikkk kak~

lily lotus said...

congrates to ur cousin ;)...kelasss their theme color...

rasp said...

dee,
: ya ampon sis, tak leh nak cilok...sat sgt...tak sampai 30 minute dah settle hehehehe

ayu,
: ilham dari ramai tu hehehehehe

ratna,
: a'ah ek .... tema millenium :D

lana,
: tu lah kan, cam dah kenduri kawen lak hehehehe

eja,
: tu ramai2 bagi idea...tu yg menjadik gak tu...sepakat membawa berkat gitu...

reena,
: nie i autopublish last nite...
tapi tenet dah ok, dah leh gi blogwalking and reply komen yabedabeduuuuuu....

kojah,
: akak ke yg cantik (perasan) hahahhahahahaha....

lily,
: thx on behalf...tema tu sbb dia boy so tak leh nak buat kaler pink gitu kannnn

Cik Wanie said...

fav color tue akk,
hik hik hik...

sg bakap???
dekat ngn umah uncle wanie,
hik hik hik...

rindu sama kamoo akk,
alwaz...

Izan said...

cantikla combination kaler hantaran tu. very very elegant =)

ikiqzana said...

sweet sngt color hantaran tu.. selamat bertunang ye..