Wednesday, December 9, 2009

... laksa ...

Ni pun n3 time aidiladha haritu....rasanya hari isnin laaaa coz haritu my aunty anak beranak dah nak balik kl, tapi w'ouls telah berjaya 'meracun' dorang suruh stay and balik subuh selasa tu :)

Alasan yg diberi...nak gi terjah makan laksa superb sedap kat Balik Pulau, Penang.....so, w'ouls 3 kete gi terjah ooooo bertambah2 lazat rasa laksa bila shared dgn family reramai gini :D

Ni antara peserta 'meja panjang' w'ouls, ekceli ada 2 meja yg berasingan tapi snap satu nie je, malas nak snappy, lebih baik sapedek & sembang kan :) time snap nie pun dah settle makan dah...lupa plak nak snap aksi sebelum makan....semua yg kat situ makan laksa and ada yg makan sampai 2 mangkuk iye....mmg superb lah laksa nie murah lak tu...semangkuk RM2 je tau! See, sempat lagik tapau tu hehehehehe...ni tapau pada those yg tak ikut rombongan laksa nie and oso utk mereka yg nak 3rd round hehehehehe...Terkecur plak tgk pics laksa nie....rasa cam nak balik kesana semula hehehehehehe...

ps : tenet kat opis buat hal lagik...me tak leh nak blogwalking bagai...so nowadays me blogwalking and update memalam je...harap maklum hehehehehe

18 comments:

Lady Dyla said...

*GULP*
Telan air liur jeee

Cik Wanie said...

alamak!!!,
sedapnyer laksa penang,
terliur lah plak beberapa saat,
huk huk huk....

jom cari laksa,
hik hik hik

atty's said...

lama dah tak makan laksa nie..shedapnya ..

POSH76 said...

aduii laksa is my fav ....shedapnyer hehe

Qumairah said...

murahnye..cumer 2.00 jek..kat Kl tempat me nih rege 3.50 huhuhuhuhu...

Dee said...

fuh..murah tu..n my favvy lak tu sis..ni yg kena balik penang lg ni..hahaha..

ratna said...

mesti sedap betul laksa tu siap bertapau..

*ayu the sun* said...

OMG!!!! laksa is my favvy!!! nak laaakksssaaa!!!!

neezareef said...

opps..laksa...fav gak nih..mujur u x publish gambo laksanye terang2..hehe

e_ja said...

sedapnyer laksa tu sis..i mmg suka laksa..nyam2..

pearl'E.J said...

10thn i stay kt penang ni, baru sekali i p mkn laksa balik pulau tu.. hehehe...

i lebih prefer laksa ayaq itam laling.. pekat gila kuahnya...

lily lotus said...

huhuhuhuhu...

zie said...

omigod rasp, laksa janggus nie dekat giler dengan rumah i kat balik pulau tuh...


hu hu hu...kalau next time datang lagik, leh kita ketemu aje...

sWeEtdARLinG said...

i peminat laksa penang.. cukup2 giler ngan laksa penang ni...

eLLy said...

adooiii.. hang buat aku teriour je la.. takpe tak lama agi checq nak balik penang ....

rasp said...

dilla,
: ooopppsss ;)

wanie,
: nak ikut cari laksa...

atty's,
: mmg sodap sis ....

posh,
: mine too :)

qumairah,
: tau tak pe...mmg murah kan :)

dee,
: ha! balik penang cari laksa! nak ikuuuuttt...

ratna,
: mmg sedap laling.. yg u tgk 1 plastik, tapi sebenarnya 4 plastik semuanya tu...

ayu,
: hehehehe paberet me gak...

neeza,
: gambar tak sempat snap, tgk2 je live, terus ngap tak tersabar hehehehe

eja,
: ramai gak peminat laksa nie ek...

ej,
: kat ayaq itam...nak kena tanya u nanti nie...

lily,
: nak join huhuhuhuhuhu gak...

zie,
: eh, dekat ek...laaa tak tau...insyaAllah next time k...

afkarz,
: me pun peminat fanatik laksa...

elly,
: nak ikut balik penang!!!!!!!!!

PerantauSepi1306 said...

nice laksaaa... yummsss cam kena terjah je ni hehehe

ikiqzana said...

suker gak mkn laksa.. penang kt mana tu sis..??