Thursday, December 31, 2009

... kucing sapphire ...

Sapphire nie kan animal lover cam kakaknya Emerald gak lah.... Peminat kucing tegar... Kalo nampak kucing, dia dok tak senang... mesti nak gi tengok, kalo leh nak pegang-pegang kucing tu....

So, niat di hati nak lah bagi dia beli kucing....tapi takut gak kan kang kucing tu dok pms ke kan, mau dia cakar sapphire....tapi masa kat ipoh bebaru nie...malam tu kan w'ouls ke Jusco nak belikan hadiah bagai....terlembut plak hati nie nak belikan Sapphire kucing....

So, nie lah kucing kesayangan Sapphire, Papi :DJangan lah marah uols, ngehehehe.... Dia memang sayang sgt dgn Papi nie.... kehulu ke hilir dia usung tau.... Nama papi tu pun dia yg bagi...ntah camne lah dia leh cam out with that name... Maybe sbb dia baru tgk crite 'Beverly Hills Chihuahua' tu kot... anjing tu kan nama papi...plus senang gak dia nak sebut....

Ni aksi2 dia dlm kete... lepas attend wedding tu...dia masuk kete, terus amik towel kecil yg diberikan tu, dia lap kan Papi sbb katanya "Papi hot, papi luh ~ peluh"...beriya lah dia dgn Papi nye...
Oklah kan, ada gak pet for Sapphire...Pet yg sungguh tak merbahaya ngehehehehe...

12 comments:

Nizaa said...

nak kena nih..tipah tertipu bang!~~ hahahahah

ratna said...

ha ha ha ha.. sapphire ni sweet & cerdik betul..

zarin said...

wakaka...ingatkan kucing betui tadi....tertipu ropanya...wakakaka

POSH76 said...

tomeilah kalu bela yg ni bagus investment skali tak yah pening2 hehe

wish u hepi new year 2010 yer sis & enjoy ur weekend

klik2 nipon for u

Blushwax said...

Maybe one day when she's older, you can consider getting a real cat for her? Hehe.

Happy New Year in advance sis!

rasp said...

nizaa,
: *ihiks*

ratna,
: jez like ur kids too :D

zarin,
: hehehehehe jangan marah ek ....

posh,
: tu lah...byk leh save :D
hepi new year to you too dearie..

blushwax,
: insyaAllah...when she's older leh le :)

Happy New Year to you too dearie...and take care!

lily lotus said...

haha..dah rasa mcm april fool plak..tipah tertipu :P

rasp said...

lily,
: december fool leh tak hehehehe ;)

atty's said...

adoi ..terkejut ..tgk kucing bulu lebat tau ....huhuhuh.tp sgt cute..

ikiqzana said...

biasa la sis anak pompuan .. dulu2 sara pun sama kehulu hilir bwk anak patung dia..

PerantauSepi1306 said...

yeah.. mmg senang nak dijaga papi nie.. hehehehe

nini said...

comelnya papi dia..tak pe senang nak jaga....tak risau makan minum dia..hehe