Tuesday, December 1, 2009

... i'm back ...

I'm backkkkkkk....... Windu kat uols!!! Tak sabaq nak khatam blog uols.....

Tapi rite now i ke-bz-an skit....nanti2 i update and jenjalan kat blog uols k....Hari nie me still bercuti....my sis ada nie so tak syiok lah kan nak ngadap tenet je kan...haruslah layan tetamu....

Tapi disebabkan tangan gatal gak nak say 'hi hi' kat uols nie, i buka sat tenet nie hehehehehehe....

K lah...me nak pi layan anak2 buah i sat :D bubye!

8 comments:

neezareef said...

welcome back

*ayu the sun* said...

miss u too sis!!!!!!
take care!

Dee said...

bestnyer cuti pjg..

lily lotus said...

lamanya u cuti sis! kejelesan ni..hehe..have fun ;)

sWeEtdARLinG said...

patut laa blog i sunyi, rupanya u still bercuti... :)

Shopaholic Mama said...

Hey Sis, cutilah lagi lama since you have more than 40+ days lagi kan, according to my record book??

ikiqzana said...

selamat kembali sis..

Izan said...

cuti panjang yer... ni mesti puasa beraya ni =)