Wednesday, December 2, 2009

... hai kawan2 ...

Masa raya bebaru nie, i tengok sapphire bukan main gumbira je, main tak hengat mak pak dia dah...hehehehe....bangun pagi je terus sebut "morning...hai kawan2" heheheheh padehal tu kezen2 dia tu .....


Nie Sapphire dgn anak my sis, Ulfah, umur baru 1 tahun lebih tapi body cam dah 2 tahun lebih....lahir2 pun dah mmg besar dah, 4kg...Now pun almost sama besar dgn Sapphire...tu baju saja je i beli serupa, cuma kaler je lain, leh boria kan hehehehehe....

Nie anak my kezen, dorang stay kat umah bonda i raya tu...dorang sebaya, Umar namanya... gambar yg kat grill tu sebenornya memula dorang tgk kat camera, bila snap dorang dah pusing kedepan tak kisah le... yg pics bawah tu, si sapphire dok suruh umar tgk cermin yg dia pegangkan hehehehe so cute :D
Yang nie, terrorist kecik hehehehehe....anak my kezen, ariij ....umur baru 11 bulan tapi si sapphire dgn umar and oso kids lelain yg baya2 sapphire semua mesti lari dari dia..... bukan sbb apa pun...ariij nie, dia gewam sgt bila jumpa kids, so dia akan peluk2, tepuk2, goyang2 badan the kids bila dia dpt dekat ... hehehehe kalo dpt tgk live, so cute tau... Susah nak dpt pics dia dgn kids lain, so nie i snap masa dia tgh syiok main sensorang dgn tupperware tu...ha tengok dia letak tupperware tu kat kepala dia...ariij ariij....gewam cik yang tgk tau.....
Ekceli ada lagi ramai kids yg Sapphire dok gi join main....tapi i kemalasan lak nak snap pics...:)

Sronots tul bila dpt berhimpun nie...not only yg dewasa enjoy, yg kids pun enjoy gak kan...

9 comments:

Dee said...

budak2..mmg seronok tgk gelagat dorang kan sis..

Qumairah said...

ariij..heheheheh penuh pala dlm tupperware tuh...sweet n naughty

POSH76 said...

alala comeinyer...pandai dia nak kawan hehe

rasp said...

dee,
: a'ah sis, mmg sronots :D

qumairah,
: tu lah kan sis hehehehe

posh,
: sib baik lah dia suka berkawan kan .... i pun sronots tgk dia berkawan :D

~Love Says It All~ said...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)

Lady Dyla said...

ceh2... dh pndai dahhh

ikiqzana said...

comel2 bebudak sume ni.. suker negok.

lily lotus said...

aunty lily tengok pun geram!

sWeEtdARLinG said...

syoknya sapphire ramai kazen yang sebaya.. ingat masa i kecik2 dulu, kezen tak ramai yg sebaya, dah ler tak ramai, asal jumpa taunya nak gaduuuuh jer