Monday, December 28, 2009

... feeling artis ...

Salam isnin uols....amacam wiken? Mestilah bestkan... I had a great wiken...Hal wiken nanti lah i stori...Ni nak stori feeling artis gitu ngehehehehehe...

Sapa yang feeling artis? Ahkak lah uols....Lihatlah donia *wink wink* *blush*
Jangan tak caya, gambar i kuar dalam majalah Anis edisi Jan 2010. Sebenarnya tak tahu pun and w'ouls pun tak submit gambar nie...critenya gini...Adik ipar I, kiranya adik SH kan pernah buat photoshot w'ouls sekeluarga dolu2...girlfriend dia pun ikut sama, GF dia pun photographer gak.

So GF dia nie, keje kat majalah Anis nie as a photographer...tetiba je, wiken bebaru nie she tepon, soh beli majalah nie...tapi takdelah dia sebut sebab apa kan...w'ouls budget kuar gambar our kids lah kan...

Pagi tadi, i pun singgah kat kedai mamak kat bawah tu...selak2 tengok ada pics nie...aiyooooooo.... malu i tau.... alahai, naper lah tak inform nak amik pics w'ouls tempek kat situ...leh le i pilih pics mana nak tempek kan...aiyoooo very the shy i huhuhuhuhuhu...dah le muka i cam muka tak siap je kan....coz time tu me dah panas berpeluh dok kejar sapphire main kat playground...

Oh! tapi uols jgn ingat plak dia bayar w'ouls apa2 ya... nie gambar ala-ala paksarela gitu...dah kuar majalah baru diinform... and oso gambar asal tu time photoshot awal tis year kot bukan pun dirancang khas utk edisi nie....w'ouls tak kisah sgt pun, lagipun stori dia bukan lah story yg panas yg leh mengaibkan sesapa...stori dia pasal isteri solehah...ceh bertambah kembang lah i hahahahaha...

K lah, me nak baca jap mag nie...keje jap lagi leh buat hahahahahaha....i nak layan feeling artis u *wink wink* hahahahaha

21 comments:

IdaShah said...

ok lah tu glamer kejap
blk nih nak singgah kedai lah cari majalah anis :)

zarin said...

uish makcik glemer gitu..."_"

POSH76 said...

takperla sis yg penting glemer...nak p skodeng la majalah ni..nak tngk muka sis close up lagi..hehe

mana taw lps ni jadi model berbaya hehe

*ayu the sun* said...

OMG!
i'm gonna grab my piece jap lagi!
wehhoo!!!

i kawan artis u olss!
:P


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

SyaNa said...

fewwiitttt
hahaha nak sign otograp :)

rasp said...

idashah,
: sis, takyah gi beli hehehehe

zarin,
: idokle glamer mana pun itu mokcik hahahahaha

posh,
: a'ah...leh jadik model berbayor supaya tak yah posing hahahahaha...

ayu,
: wei sis....me not so glam laaa...
tu pics as hiasan saje...
malu i tau...

syana,
: otograp tak laku lah sis hehehee buat bazir ink & paper je :D

sWeEtDaRLinG said...

waaahh mg boleh feeling ala2 artis ler... bangga nya

lily lotus said...

phewittt..hebat u..nak gi beli gaklah

masviona said...

wahhh sis saya tumpang happy utk sis gak lah klu camni....:)

ikiqzana said...

best nyer kwn kita dh jadi artis.. suker2.. nnti nk g kedai la.. heheheh.

L@n@ said...

wah.. cayalah sis ..jap2x ..
wah bangga la kite .. kawan kite kuar mag tuh.. psst!!2x.. kalo ade lg dia nak gune model camtuh kasitau la erkk. kite pun nk glam jugak.. muahahaha

rasp said...

afkar'z,
: hahahaha me feeling artis, takde maknanya lah sis :D

lily,
: tak yah beli lah sis...rugi duit je tau!

masviona,
: hehehehe kelakor je sebenarnya..

ikiqzana,
: kahkahkah me buat lawak je...tak yah beli itu mag..u nak tengok muka i kalo, jom dating :D

lana,
: ha leh leh...sebenarnya mmg tak sangka pun dia nak guna pics tu as gambar hiasan tau...

atty's said...

nak sign otograph..ekekekke..

Dee said...

kena beli ni..pastu nti u sign eh..hahaha..

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Shopaholic Mama said...

Congrats for being chosen! You memang pilihan yg tepat as Isteri Solehah!

But tak nampak sangatlah, plssss enlarge it so I can see & read it clearly!

neezareef said...

fulamak sis...bukan senang nk masuk magazine pstu ade story sndiri lak tu..bukan takat gambar hiasan tu sis...cayalah...kena carik ni nk tgk jugak..hehe

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

fuiiyoo...lepas ni kena mintak autograp la sis..hehehehe....best kan....

GreenJade said...

vahhh bangge nye dpt kwn ngn artis..otograp plzz.. hik hik hik :D

kna gi beli nih sis hehehe

Izan said...

wah.. aku pun tompang gembira untuk kawan aku sorang ni... =)

PerantauSepi1306 said...

weeeeewwwwiiiiitttt mintak otograf bleh :D