Thursday, December 3, 2009

... doa i buat bonda ...

Salam uols.... Ni nak bagitau, ekceli hari nie i cuti.... I cuti sampai wiken....See borang cuti nie....banyak lagik kan balance cuti i....
Neway, i bercuti bukan sebab pergi holiday pun... I bercuti sebab bonda i. Hari tu masa balik beraya, i tgk hidung my bonda cam bengkak. So, lepas je majlis bertunang tu, i pun ajak lah my bonda gi check up.

Dah setahun bonda i dok gi klinik gomen checkup tapi katanya masalah resdung takpun selsema. Tapi kali nie i tak puas hati terus ajak my bonda gi check up kat hospital Lam Wah Ee... terus dorang buat scan bagai....and keputusannya, ada ketumbuhan kat hidung my bonda nie....and dia perlu operate secepat mungkin...

So, petang semalam, lepas dapat green lite from big boss utk cuti, and malam semalam(rabu) bertolak lah i ke penang. So i akan berada di penang sampai lah hari ahad. I drive ke penang dgn my aunt and kids. SH tak lulus cutinya huhuhuhu...

Neway, i berdoa smoga bonda i slamat menjalani pembedahan and smoga i slamat pergi dan balik! amin....

* n3 nie semua adalah autopublish....

12 comments:

ratna said...

saya pun mendoakan semuanya berjalan lancar dan selamat dan bonda sis pun akan pulih..

Kaseh said...

moga semuanya ok...and hv a safe journey dear...

*ayu the sun* said...

hope everything will be fine. take care sis!
salam to ur mom..

mamaadam said...

Oh sis finee doakan semuanya berjalan lancar dan mak sis cepat sembuh k, dun wori2 ok!

Qumairah said...

Yer sayapun doakan agar segalanya berjalan lancar dan ibu you akan cepat sembuh

zarin said...

semoga bonda segera sembuh dan semuanya berjalan lancar

Dee said...

sis take year ye..moga bonda u segera sembuh..

lily lotus said...

semoga dipermudahkan segala urusan...

sWeEtdARLinG said...

gomen ni kalau buat keje mmg tawww... takde nak cek detail..

anyway, i hope ur mom will be fine..

Mama Azlina said...

ya allah...insya'allah..semuanya akan berjalan dgn lancar..take care and send regards to yr mom...

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis,semoga bonda sis cepat sembuh...take a good care of her kay...

~ Lady ell ~ said...

sis,doa ell jugak buat bonda sis ya.semoga semuanya berjln lancar n cepat sembuh.yg penting,mkn ubat n rehat.slam buat bonda sis ya.