Thursday, December 24, 2009

... confuse ...

"Gong Xi Fa Chai" eh bukan ke "HO HO HO, Merry Christmas!!" .... confuse jap ;)

Bukannya apa...semalam masa i gi amik Sapphire kat babysitter dia ...tup tup tengok dia pakai cheongsam vietnam nie...i tak beli pun for her....
Ghupanya gift from one of the child's mom....takde sebab apa2 pun....ni kes "org berbudi, kita berbahsa" gitu lah....Kkdg tu I ada gak hadiahkan some things for kids & babysitter tu, ala takat 4 org je pun...tak kisah lah, books ke, bracelet ke, baju ke, food ke...apa2 je, sesaja....so, my guess is the mom pun 'membalas' lah tu, sedangkan takde lah i nak suruh dia berbalas2 apa2 pun kan....Neway, thx ya sis! i loike it sooooo much! ~ cam dia baca blog i lah kan ;) ~ Tengoklah dia aksi dgn peacenye ;)

17 comments:

atty's said...

comeynya sapphire..pakai baju vietnam..sebijik cam anak org vietnam..hehehehe

POSH76 said...

budak tecik ni comeilaa..leh jadi model iklan pandainyer posing...kiut sgt hehe

ratna said...

alalalaaahaiii.. comelnyer sapphire pakai baju vietnam tu.. sedang elok jer dgn bdn dia. gambar yg 1st tu.. mcm patung pun ada.. suka tgk bibir sapphire sbb selalu merah..

Shopaholic Mama said...

sangat cun ok si Sapphire ni!!

Like I said before, a model in the making!

Dee said...

she is so adorable lah sis..baju tu pulak mmg sweet je ngan dia..ececeh..sib baik i xde anak lelaki..hahaha..

e_ja said...

alulululu..sweetnyer sapphire dlm congsam vietnam dier..aunty ngorat buleh??..hehehe..

L@n@ said...

laling.. sgt2 chhommeey laa.. nk wat menantu leh?.. hik hik

rasp said...

atty,
: gini rupanya anak org vietnam ek sis hehehehehe

posh,
: takde maknanya laling dia nak jadik model....susah dia nak bergambor tu...

ratna,
: tu la kan, sib baik ngam2 je dgn badannya :) ekceli kalo tgk real life kan, takde lah merah sgt bibir dia sis...ntah naper dlm gambar jadik camtu...

SHM,
: look out tyra banks gitu hahahaha

dee,
: kahkahkahkah...kalo tak kita berbesan ke hahahahaha

eja,
: *wink* *wink* dia ngorat aunty dulu :D

lana,
: leh leh...sila la buat simpanan 'dowry' nye hahahaha

Q said...

meh sini acik nak syiom..aduhhh terus tergoda...

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

comelnya!grammmmmmm;)

Precious said...

Anak Vietnam mana tu. Cumillll, dahlah kulitnya cerah! Cubit boley?

lily lotus said...

alahai..cutenya! aksi spontan dia mmg kelakar!

GreenJade said...

tiut nye si tecit nih dgn ceongsam tuh..i loikeee 2 3 4 :D

rasp said...

q,
: hahahaha leh tergoda lak ek hahahaha

ajee,
: *ihiks* *blush*

precious,
: cubit pelan2 leh le *ihiks*

lily,
: tu la kan sis...kelakor je tgk!

greenjade,
: i oso like 5,6, 7 :D

ikiqzana said...

cantik la sapphire pki baju cheongsam vietnam ni.. klu zana jmpe pasti beli kan tuk sara..

Mama Azlina said...

ala..tomelnya dia....cantik cheongsam tue..

Izan said...

sungguh adorable la sapphire ni...
boleh jadi model kanak2 cilik ni.. =)