Wednesday, December 16, 2009

... calendar ...

Dah nak masuk tahun baru kan, so apa lagi,
Sesi mencari diary & calender baru lah...
Nie merupakan my 1st calendar utk tahun depan...
Gi tapau breakfast kat cafe mamak fella semalam, dapat nie :D
Bonda i mmg suka dapat calendar kuda nie...
Ntah le naper kan, tapi dia mmg sukalah...
Agaknya kat situ kan semua holiday ada tercatit....
Korang camne? dah dapat diary or calendar tahun baru?
Kalo ada lebih tu campak2 lah kat i ek hahahahahaha...
Sungguh tak malu i nie kan :)

22 comments:

neezareef said...

lom dpt lg sis...i pn dpt calendar kuda cam tu masa bli barang runcit..

tp diari ke table calendar blom dpt satu pn..hehe

zarin said...

ish..my mom pun suka sangat calendar mcm gitu...tp i dh lama tk dpt calendar mcm tu..
eh, nk diary tk?bukan i punya la..tp kalau ada lebihan dari my husband punya nanti i bg u k...tahun ni punya pun still ada lg kat umah i :)

Q said...

Saya dah dapat ..heeheh waktu beli obat kat farmasi..table kalender yg ade gambor mawi ngan 5 org lain yg saya tak kenal heheheh truk kenal mamat sowang tu jek...mak sayapon suka tampal calender cina tuh

SyaNa said...

saya pun suke calendar gini
kalo yg moden tu mcm tak syok plak tgk

Dee said...

sis..xkan company u x bg kot..i baru dpt diary from BHP 1..tgh jek mtk desk calendar..calendar kuda yg u dpt ni pun i dh dpt..besar pya..i pun suka yg ni..suma cuti ada..n lg senang nk tgk..hehehe..kalo dpt yg style koyak ari2 tu lg best..hihihi..

PerantauSepi1306 said...

ado dapek gak.... tapi table calendar.. muehehehehe kalo ai sukak yg PPZ nyer senang nak wat planning :D

rasp said...

neeza,
: kita sropa lah iye sis....

zarin,
: auuuwww malu i hehehehe kalo ada extra leh la gak, tapi kalo takde, no prob sis...

q,
: ala laling, i nie bab artis lagik hancus tau ;)

syana,
: ramai kan peminat kalendar nie...

dee,
: kompeni i??? ntah la sis, tawun nie cam tarak je...kalo ada pun utk bosses je kot huhuhuhu...tapi i rasa since last year susah bebenor nak dpt diary...tu yg last year, sampai i gi beli tu...

rasp said...

perantau,
: yg ppz nye lum dpt laaa....last year dpt awal gak, tapi ntah le tis year...yg tu pun i suka...

atty's said...

sis~ kty pun suka kalendar kuda nie .senang nak tgk .

ikiqzana said...

xde lg calender mcm ni sis.. nk 1 klu sis ada.. hehehe.

nasazfrog... said...

kalau kita panggil kalender kuda.. senang nak tgk tarik n cuti semua... complete.. :)

L@n@ said...

hai sis.. l@n@ dtg.. huhu.. br leh jnjln kat blog kengkawan .. aha calender kuda tu pun l@n@ suke tau sbb semuanyer ade.. xyah nak sebok2 refer calender lain..

~~ciklinn~~ said...

linn pun suka kalender kudaaaa ku berlari nie hehehheh...sbb lengkap... n mata tu dah terbiasa kot dgn kelender nie...

sWeEtDaRLinG said...

i pun suka calendar kuda... dah dapat satu kecik punya...

rasp said...

atty,
: ramai tul peminat kalendar nie...

ikiqzana,
: kalo i dpt lagik satu, i simpan utk u k :)

nasaz,
: a'ah sis, semuanya ada kan kat situ...

lana,
: tu lah kan...all in one gitu..

ciklinn,
: tu lah...my bonda pun ckp cenggitu...dah biasa tgk kalendar nie :)

afkar'z,
: i nye ni pun ekceli kecik nye je...

momguess said...

i pon belom dpt lagik
calendar kuda ni mmg best
complete sgala nyer

lily lotus said...

samalah dari kecik dulu calendar yg ur mom suka mmg wajib ada kat rumah my family..sbb complete dgn sume cuti!

POSH76 said...

I pun prefer kalender KUDA ni...senang nak planning sumer pun ada hehe

kalu p mana2 pun mau yg ni tak mo yg canggih2 tu

ezan said...

hai, happy new year 2010. Salam kenalan.

Kaseh said...

calendar kuda ni mmg complete.. wpun tak cantik..tapi besh..hehe dapat yg kecik kiut lagi besh.. tapi sis pun lum dapat kalendar lagi ni.. tgh tunggu supplier mana2 bermurah hati..

GreenJade said...

wpon bagai bntuk kalendar la ni..tp kalender kuda totap idaman qolbu gitu..

mcm2 adoooo... :D

Izan said...

tgk kalender ni sungguh i teringat kat msia. =)