Thursday, December 3, 2009

... blur ...

Sebenarnya i tengah blur....tak tau nak letak tajuk apa utk n3 nie....crite campur2, kiranya cam n3 rojak gitu.....

I nak say makacih kat sis afkar'z. Ni hadiah sbb menang contest yg dianjurkan bebaru nie....Thanx ek sis, i trima key chain nie pada 1st december tapi time tu i cuti.... I loike it sooooo much!


Ni plak nak tayang kat uols aiskrim nie...w'ouls panggil 'aiskrim malaysia' hehehehehehe jgn tanya sbb apa letak nama tu, i pun tak tau..... dah lama tak pekena aiskrim nie tau...dulu2 masa i kecik2 pernah buat niaga aiskrim nie...buh perisa milo lah, sirap lah, sirap bandung la...mcm2....kekdg yg tukang perabis tu, w'ouls adik beradik gak laaa hahahahahaha.....nie pekena masa raya aritu....penang masa raya bebaru nie, panas je...so bila pekena aiskrim perggghhhhh lazat.....

Oh ya...dah masuk bulan disember kan..cepat tul masa berlalu kan, dan nak masuk tahun baru....nie merupakan quote kat calendar i utk bulan disember....

i like butterfly hehehehehehehe....ke situ plak i nie....

Neway, uols have a beautiful day ok :)

10 comments:

e_ja said...

sis, i suka sgt eksrem msia perisa milo dan perisa asam oren yg ada asam dia sekali tuh..mabeles kan..hehehe..skrg susah nk carik..buat sndiri mmg boleh tp mcm x best yg buat sndiri..best yg beli jgk..hahaha..

Dee said...

u like butterfly? oh..nti i bg u 1 butterfly..butter n fly (lalat)..hahaha..

POSH76 said...

wow sumer very color ful....hehe

klik2 KL sentral for u

sWeEtdARLinG said...

thanks for alwiz supporting me...

zarin said...

cute la quote tu...i like butterfly jugakss

kojah said...

akak menang contest ek?congrats kak

L@n@ said...

suke butterfly jugak.. lagi suke yg ade color purple..

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis,nak tanya,kalau org bg hadiah kat kita butterfly apa maknanya ya?especially dr lelaki la..hehehe

~ Lady ell ~ said...

oh yes,eskrem malaysia.pastu kan..ada yg perisa oren,n letak sebijik asam..pergghh..nyonyot2 nikmatnyer..:P

Izan said...

eh aiskrim tu tetiba jer teringat masa kecik2 dulu =)