Tuesday, December 22, 2009

... big girl ...

Nowadays kan, kalo ke mana2 yg ada lift, Sapphire mesti beriya2 nak tekan button turun tu...Dia dah leh reached utk tekan takat butang turun je pun...Kalo button yg naik, dia tak leh sampai lagi... Tengoklah sendiri aksi dia nie....

Nak tergelak kkdg i tgk bila beriya-iya dia nak menekan button tu....bila dah tekan, muka satisfied dia amatlah satisfied gitu....camnie lah ghupanya...Terasa seolah2 she saying "See ibu, i'm a big girl dah" *ihiks*

13 comments:

neezareef said...

cewahhhhhhh...

ikiqzana said...

bebdk sis klu kita kata jgn tu la yg dorang buat.. sebole2..

mmg dh besar dh anak u sis..

POSH76 said...

budak2 mmg excited jer nak tekan lift kan...i dulu pun cam gini hehe

*ayu the sun* said...

alahai... comyl nyaaaa.. part dia jengket tu yg buat comeyl..

sWeEtDaRLinG said...

syabbas...! tak lama lagi, leh tekan button up la yerk...

Dee said...

proudnya dia..hehehe..skrg kalo naik lif..mmg mimi tukang tekan button open close door tu ngan button level mana nk naik..setakat level 4/5 tu leh smpi lg dia..hehehe..

Mommy Lily said...

cop ! lily takut naik lif

hehe baguslah sapphire ni

kojah said...

kak, dh dpt parcel dari akak...thanx so muchhhhhhhhhhhh...muah2 dpt tgh ari tadikkk

rasp said...

neeza,
: ngehehehe

ikiqzana,
: tul tu...mula2 tu cam nak larang, tapi dah tau mesti dia naaaaakkkk gak..so biorkan je, tapi tetap kena awasi dia :)

posh,
: tu la kan...sib baik anak2 i yg lagi 3 tu dah besar..kalo tak mau berebut2 tu...

ayu,
: tau tak pe...i suka sbb dia jengket tu la sis :)

afkar'z,
: setahun dua lagik kot baru leh ;)

dee,
: tak lama lagik turn fifi lak ek sis :)

mommy,
: a'ah kan, lily seriau je naik lift kan..cian dia...

kojah,
: syukur, dah dpt ek sis...i hope u like it :D

Kaseh said...

mmg betul2 puas hati nampak muka saphire.. ehhe tapi mmg budak suka kan tekan2 lift ni... taktaula kenapa..hehe

Lady Dyla said...

hamboi2... chumel ini budak.. dah jd big girl dah..kejap jeee

rasp said...

kaseh,
: tu lah kan sis..kids mmg suka banget tekan2 butang lift tu :)

dilla,
: a'ah yang, ahkak pun rasa cepat bebenor dia nie dah besor!

ratna said...

yesss.. she's a big girl now.. tp tetap maintain comel..