Wednesday, December 9, 2009

... beskal ...

Korang tengoklah nie....dua2 beskal nie Sapphire yg empunya...tapi takan w'ouls nak beli both kan...membazir namanya tu.....
Sebenarnya w'ouls belikan Sapphire beskal pink roda hitam tu ntah bila lah...and tak kan w'ouls nak heboh crite sana sini kan....haritu masa w'ouls balik kampung SH, jeng jeng jeng dorang buat surprise kat Sapphire....parents SH dah belikan beskal yg warna kuning roda kaler2 tu kat Sapphire....

W'ouls soh letak je kat kampung, tapi dorang berkeras suruh w'ouls bawa balik ke KL...katanya kalo letak kat sana, bukan ada sesapa nak naik pun....aiyaaaaa....disebabkan takmo kecilkan hati dorang...w'ouls pun angkut balik beskal kuning tu....

Tapikan, w'ouls lagi suka Sapphire bawa yg pink tu, so yg kuning nie dah disorokkan tau...sorok kat maner...kat dlm bonet kete SH and sib baik Sapphire terlupa pasal beskal nie hehehehehe...

Tunggu dia besar skit, leh bagi dia main yg kuning tu...sbb yg kuning tu agak besar for her....kaki dia tak leh nak jejak ke tanah pun....Alangkah indah, kalo lah leh trade in satu then amik satu untuk i plak kan best, leh exercise berbeskal kan :D

10 comments:

Dee said...

sis tu kira kecik lg..hubby i beli utk budak sek ren utk mimi..kemain susah nk ngayuhnya..

L@n@ said...

ye lah sis.. leh gether2 dgn sapphire

Qumairah said...

wahhh negok saphhire kecik2 dah ade 2 kenderaan..hehehehe dulu maser saya kecik2..saya bawak beskal nenek yg besar uat gie noreh tuh,silap kayuh jatuh masuk parit..pinjam plak tuh huhuhuhuh. Untung si kecik nih :)

sWeEtdARLinG said...

2-2 pun size sama.. sayang gak kalo nak simpan..

eLLy said...

amboi sampai dua ?

pinjam satu boleh?

UnGu VioLet said...

teringat lak kecik2 naik beskal.. seronok kan.. zaman kanak2, zaman sungguh indah..

rasp said...

dee,
: mak aiihhhh lagi hebat :)

qumairah,
: kanak2 zaman skarang byk yg dah beruntung...tapi sis, kita nie walopun susah zaman dulu, kenangan nya tetap indah :)

afkarz,
: kalo tengok dari tepi yg pink tu kecil skit sis...senang skit utk sapphire kayuh...

elly,
: kalo leh pinjam, dah lama i pun merempit elly hehehehehe

mar,
: tul kan sis....zaman kanak2 mmg indah!

lily lotus said...

aah yg kuning tu nampak besar sikit...bestnya dia dah ada 2 basikal

PerantauSepi1306 said...

hehehe leh apa sis.. u baring then angkat kaki ke atas dan letak beskal tu dan kayuh ler... hehehe misti sapphire sukak ibu dia kayuh ke langit dan dia kayuh di bumi ;D jgn marah haaaa.. usik-usik jer

ikiqzana said...

seronok nyer ada 2 basikal. bole le main gan sara gak.. warna pink jugak.. sama le.. hehehe.