Wednesday, December 23, 2009

... appraisal ...

Dah ujung2 tahun nie, bagi yg bekerja makan gaji cam i, wajiblah ada appraisal kan...Opis i pun ada, infact, due date pun dah 2, 3 minggu over ya.... Tapi seperti biasa, big boss i yg semedang bz nie tak buat2 pun i nye appraisal huhuhuhuhu....
So, tadi nie i pun reminder ala-ala membebel gitu kat dia....dapatlah dia settlekan appraisal i, tinggal nak sign je lagik TAPI leh plak dia ckp esok je lah dia nak sign...adussss! apa kes nie boss....patutlah i tak naik2 pangkat, asyik lewat antor borang je hahahahahahaha....pangkat tak naik, i tak kisah sgt....janji gaji tetap naik ya muahahaha :)

12 comments:

momguess said...

betoi
pangkat xpenting
gaji tu yg sgt2 penting
kalo keje tea lady pon
tapi gaji 2.5k
fuhhhhyooooo
best nyer
tapi ade ker mcm tu

Dee said...

kalo u naik pangkat..u jd bos eh? sbb tu bos u x naikkan pangkat u sis...nti dia lak jd PA u..hahaha..

*ayu the sun* said...

amin!! mintak2 u naik pangkat jadi bos lepas tu, hire i ok?
:)

atty's said...

semoga sis dpt naik pangkat next year ..amin ..nanti banje ye ..

neezareef said...

wah sis semoga naik pangkat..naik gaji jugak

SyaNa said...

sah pekerja cemerlang neh smp bos pn ketaq nk sign
haahaa

semoga naik gaji ok :)
pangkat tak penting kot..janji gaji naik..yeeepaaaa

a-as said...

betul tu sis..yang penting gaji adjust kasi naik tinggi skit..pangkat lain cerita. InsyaAllah sis..ada tu rezeki..banja I ok! :)

lily lotus said...

ahaks..i punya dah settle..ni yg kemain semangat kerja ni..all the best to u..

rasp said...

momguess,
: sapa tau maybe tu gaji tea lady PM kita hehehehe

dee,
: hahahaha i tak leh bygkan boss i jadik PA i sis hahahahahahaha

ayu,
: pekata u jadik boss i je hehehehe

atty's,
: aminnnnn....moga2 lah sis..k k leh blanje :)

neeza,
: aminnnnnnnnn moga2 lah ek sis :D

syana,
: kahkahkahkah....boss ketaq sbb fenin kapla i dok bising kat dia :D

a-as,
: tul tu yang....gaji tu yg super duper penting :)

lily,
: syiokness u dah settle... amacam, bila nak blanja i plak :D

sWeEtDaRLinG said...

yer betul... keje kuli batak pun takpe asalkan gaji masyuuuuuuuuuuk

rasp said...

afkar'z,
: tau tak pe hehehehehe

PerantauSepi1306 said...

muehehe samolah den... tapi dah lama dah settle... btw tq sis .. ur parcel dah sampai to my opis.. tapi since ai outstation until xmas ni nampaknye next year la baru leh bukak... huhuhuhu