Monday, December 7, 2009

... 3 in 1 ...

Salam my fwenz.....Sihat? Dok monday blues ke :) Amacam weekend? Had fun?

Pertama skali i nak ucapkan ribuan terima kasih atas komen2, sms2 yg diterima dan terutama skali doa2 uols semua..... syukur alhamdulillah my bonda dah selamat menjalani pembedahan, dah discharge pun and oso sedang berehat kat umah lah skarang nie.... Dia pun ucapkan ribuan terima kasih kat uols ya....

Yg keduanye, kepada pemenang2 peraduan meh teka tu....ya ampon, harap uols leh bersabar ek, i lum beli lagik present uols....sbb naper i beli lepas peraduan, i nak lah tau pemenangnya, so tat i leh agak2 gift yg i nak bagi, kang salah bagi kan naya je .... cth : beli tudung/brooch, tup tup pemenang tu lelaki :D ada ke lelaki yg baca blog i nie hahahahahaha...

Dalam dok plan nak gi shopping lepas raya, tetiba bonda i ada 'hal' lak, so postpone lagik.......insyaAllah dlm seminggu dua nie i akan settle kan hadiah uols k...sabar ek, hadiah ala2 kadar je ye....

and last but not least, me dah rindu nak baca stori mori uols yang i dah ketinggalan....nanti, slowly i gi tinggalkan jejak kasih kat rumah uols ya....sabar ya....

Tu je kot 'pengumuman' 3 in 1 yg i nak buat :D...nantikan kul 2 nie, i dah autopublish 'hal bonda' i tu....tungguuuuuuu.....

10 comments:

Qumairah said...

alhamdulillah semuanya telah selamat.

Sharinginfoz said...

singgah jap.. bosan2 dtg le sini yaa

a-as said...

glad to hear that ur mom getting ok.
me pun windu lama tak jengok sining..

Dee said...

syukur ur bonda dh ok..

GreenJade said...

heh bkn takat monday blues jek udah ber'bulu' nih..keja menimbum huahuahau :D

syukur yr mom dh sihat..moga beliau cpt pulih yea :)

ikiqzana said...
This comment has been removed by the author.
ikiqzana said...

alhamdulilah.. semua dah selamat. harap2 selepas ni mak cik sihat ye.

sWeEtdARLinG said...

no hal laa pasal2 adiah ni... i ok jer... just fun jer teka2...

Blushwax said...

Happy Monday sis! Have a good week ahead.

rasp said...

qumairah,
: syukur alhamdulillah kan sis..

sharinginfoz,
: thx singgah sini..insyaAllah i akan menyinggah gak nanti...

a-as,
: tu lah sis...syukur sgt...

dee,
: syukur banget sis...

greenjade,
: tu lah kan....bila keje menimbun adusssss....
thx for ur doa :)

ikiqzana,
: sesama lah kita berdoa ya...

afkar'z,
: thx memahami...

blushwax,
: u too sis, have a great week!