Tuesday, November 17, 2009

... tudung ...

Cantik tak tudung2 nie...cantikkan....tudung yg i pakai tu, sis ikiqzana bagi kat i masa dating2 bebaru nie sempena birthday i julai lalu kot, lupa lah nak tanya sebabnya....neway thx ek sis,i soka sgt....Tudung yg belang2 hitam & grey tu i beli utk b'day gift opismate i...
Tudung2 ikiqzana cantik2...dia nak jual nanti, tapi lum lagik kot, nak beli 'kepala' utk gayakan tudungnya dulu kot... sis cepat2 lah beli 'kepala' tu, lepas tu dah leh promote ini tudungs....hehehehe....
I skarang nie, dah asyik pakai tudung gini je, ala-ala tudung ekin.... sebab apa tau, senang nak pakai...sarung kan je kat kepala dah ready nak kuar...tak yah risau 'awning' herot petot ke tak...walaupun, i pakai tudung2 nie menampakkan ke'molat'an muka ku...tapi ada i kesah...hehehehe...asalkan benda tu praktikal dan menyenangkan hidup i, i bedal je :D

I ingat lagik, dulu2 tudung2 nie kebanyakkan di pakai oleh warga indon kan...tapi kita telah 'menaik taraf'kan tudung nie.... awning kasi lawa skit, kain pun dari quality elok skit... lepas tu, tudung nie bertambah hangat di pasaran bila ekin mengenakannya...terus jadik nama tudung ekin ek......

Apa2 pun kepada inventor tudung nie, makacih menyenangkan hidup i :) i loike.....

21 comments:

neezareef said...

mmg sis tudung ni ringkas lg2 klu g course ke x yah risau2 nk iron tdg kan..tp tu arr..muka bolat arr..heheh..tp tgk u pkai ok je...nice

zarin said...

betul 3x
dulu i tk suka tudung ni sbb nampak muka yh bolat itu tp sekarang tidak lagi...
i suka bangat ngan tudung ini...senang dan senang la citer..

Lady Dyla said...

i kat cni nyesal bw 1 je tdg ekin.. senang serkup je klu nak kaur... xya isau kedut plak tu..

ratna said...

saya pun masih menunggu penjualan tudung dari sis ikiqzana.. mana tau ada yg okay2 ker..bole dibeli..

Dee said...

wow..cun2..yg penting senang nk pakai..hehehe..

rasp said...

neeza,
: tul tu sis, senang and sempoi :D eh...u pakai pun ok pe...

zarin,
: muka u mana molat sis, gorjes ada lah :)

dila,
: alahai cian dia...kalo dekat, leh i postkan for you....

ratna,
: tu la kan...harus dia cepat2 beli patung tu...

dee,
: mmg lawa2 kan tudung dia :)

mamaadam said...

lawa sis tudung tu..geram nak beli.. biarla mulat pun..ada aku kesah? ahahaha

*gorjesmum* said...

hi salam kenal..

i pun mula2 tak suka gak sbb muka nmpk bulat..then bile beli satu dah pakai terus jatuh chenta :D

sWeEtdARLinG said...

me 'belum pandai' pakai tudung.. hahahahahaha

reena said...

eh..eh... chumeynye sis pakai pink kaler... i likeee.... hihi

e_ja said...

sis tudung tu mmg lawa2 skrg..tp kan muka i mcm x bape sesuai lah..klau pakai mmg sejibik mcm minah indon..ekekeke..

rasp said...

finee,
: hahahaha tul kan sis...takde pun kita kesah :)

gorjesmum,
: salam kenal....
tul tu, cam cinta 'try' pertama gitu hehehehehe

akfar'z,
: hehehehehehe takpe takpe...as and when u r ready kannnnn...

reena,
: *blush* makacih :)

eja,
: kan sis, mmg skarang byk pilihan. lum cuba lum tau lah dearie...

atty's said...

sama ar sis.skrg kty pun pakai tudung ni je senang..sgt2

lily lotus said...

cantik..i pun nak terjah kedai online dia nanti

POSH76 said...

tngk camner u gayakan ....mesti cun punyer...kalu dah santek pakai apa pun santek...hehe

lagipun suka tudung ni senang pakaikan...hehe

rasp said...

atty's,
: oooohhh dah pakai ek...leh geng lah kita hehehehhe

lily,
: i tak tau dia dah update tak pasal tudung tu ke blum....ni nak kena 'bising'2 manja kat dia soh cepat2 update :)

posh,
: i nie a simple lady...takde lah nak gayakan sgt pun...reason why i suka, coz it makes my life simpler :D

GreenJade said...

mmg senang cepat & mudah gitu

i pon memula x suke gak al-maklum muke molat2..tp now antam saja..cpt xyah nk ulit2 sini siunun :D

ikiqzana said...

sama2 la kita ye sis..
pepepon, sis pki mmg cantik.. mana ada bulat muker tu..

rasp said...

greenjade,
: a'ah suka kan, takyah ulit2 bagai dah :D u tak molat lah laling...

ikiqzana,
: kena tengok angle le sis, kkdg tu molat tak hengat donia oooo :D

Izan said...

wah.. ayunyer dia.. =)

PerantauSepi1306 said...

muehehehe sis, i until now cannotlah change my tudung style.. coz i loiikke mak itik style jer.. hmm molat ker.. i nampak u looks ok jer tu ;D