Thursday, November 26, 2009

... tension ...

Ya ampon kengkawan..... dah dua hari tenet kat opis down..... tak leh i curi2 masa nak ngadap blog i nie....huhuhuhu sedih and tension wei.....Tak tau la esok camne plak....
Sib baik la skarang nie n3 semua i buat malam2 and autopublishkan.... kalo tak menyepi je lah blog i nie.... tapi tu lah, komen2 tak berbalas and takde lawatan ke blog2 uols.....ya ampon ya...Katanya dek bebudak IT nie, ada 'teknikal prob' dgn server....hopefully cepat lah skit vendor tu betulkan....

Today, i still keje and hoping dapat half day ngeheheheh sbb mood keje dah elek laaa....dah teringat nak balik kampung :D Raya haji nie i balik kampung i. Tak sabar rasanya. Slalunya aidiladha takdelah w'ouls sambut meriah mana pun, tapi disebabkan kezen i nak di'ikat', dalam ertikata lain bertunang....so kali nie meriah lah skit....Kebanyakkan w'ouls balik kampung dan akan berhimpun. Yeah!

I akan bertolak from KL, hari jumaat sendiri, pepagi buta tu dlm kul 2am. Hopefully time tu, tak ramai lah umat yg baru nak balik kampung...Lagipun, i suka travel balik penang jam2 gitu coz 1st lah SH dah dpt rest dulu after opis tu kan. 2nd, time tu, kids semua dah zzzzzzzzzzzzzzz so tenang skit perjalanan....

K lah....tak nak berceloteh byk2 dah, nak prepare satu lagik n3 utk kul 11am nanti :D and oso nak cuba gi khatam blog uols sebyk mana yg mungkin...Jam skarang dah kul 4.45 am tau, siap ada bukti tu :) Terjaga dari tido nie,pusing2 dah tak leh nak sleep balik....lepas tu teringat lum buat n3 utk hari nie....cergas on kan lappy :D

Next n3 kul 11...jumpa lagi hehehehehhe....hugs & smooochhhesss :)

8 comments:

Kaseh said...

cian dia...mmg tekanan tau kalau server opis tak function.. lastweek opis sis yg problem.. da whole week woo.. tu yg hari sabtu pulun buat entry utk seminggu.. tapi sejak cuti sekolah ni.. anak buah ada kat umah.. so takde masa nak on lappy kat umah..dah malas nak buat schedule entry.. kalau ada pun baca blog member thru hp jer..tu yg entry minggu ni sumer tangkap muat jek..hehe

anyway happy hari raya aidiladha ok dear.. selamat sampai ke destinasi nati ..take care..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

uishh sis...xpe...di maafkan coz' alasan tu betul2 kuat...zana yg xde prob nie pun...naik bersawang dah blog x berupdate...mood xde...huuwaaa...

iskh iskh ...samalah...zana pun kerja gark lagi hari nie.....sunyi sepi jer opis nie coz' memasing sumer dlm mood nak bercuti kan..hope boss bagi balik awal sumer hari nie...he he he

btw......SALAM AIDILADHA BUAT SIS & FAMILY

PerantauSepi1306 said...

;D happy travelling and take care... selamat berkumpul oso and selamat hari raya again hehehe

reena said...

haha.. sis blogger tegar btol...

Dee said...

berhati2 di jalan raya..

rasp said...

kaseh,
: tu la bila time2 coti skolah, byk lak aktiviti lak kan...sib baik leh tgk tru hp gak kan...

zana,
: a'ah kan sis...sib baik ofis kasi balik kul 4 wuhuuuuuuu!!!

perantau,
: hehehe thx sis!

reena,
: mana tegar pun laling...saje suka2...

dee,
: wokez! thx!

lily lotus said...

siannya dia, hihi..cekal hati betul u berjaga till hampir subuh tu

ikiqzana said...

rajin nyer sis wat n3 pepagi.