Wednesday, November 4, 2009

... settle sudah ...

Settle sudah kuih muih ku....
Ni yg last skali settle and tis one is oso one of my paberet kuih....kuih sugee....melts in my mouth ooooooo!!! Nak roger2 lah tanya if kakak tu buat tak kalo i suka suki nak order tanpa tunggu nak raya hehehehehehe....

12 comments:

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sis pun soka biskut sugeee...arituh kan masa sebalang abeh b4 raya..haha..waa tiba2 teringin

POSH76 said...

pandainyer buat kek...gebu jer yek...mesti sodap ni...hehe

ratna said...

biskut sugee mmg sedap. dia lebih kurang adik beradik dgn kuih makmur.. fuhhh.. feveret dari kecik2.

Emilia said...

settapnye...i pon suke!!! :D

sWeEtdARLinG said...

kueh raya umah i banyaaaak lagi.. konon2 nak tunggu my grand open hse sampai sekarag tak kesampaian lagi... hahahahaha

SyaNa said...

bleh oder lg utk raya haji
kuih raya umah ku baaanyakkkk lagi
huhu stress...stresss

neezareef said...

wahh..sedapnye suji...

Dee said...

dee x suka sgt..sbb ada susukan..dh nk raya aji sis..leh ar order..

ikiqzana said...

akhir nyer abis jugak.. mana tahan ye sis. sedapppp..

rasp said...

kaseh,
: kita geng ek sis, yipeee..sedapkannn...

posh,
: nie biskut la sis...hehehehe

ratna,
: sugee & makmur pun i suka...tapi kan both susah ooo nak dpt yg kena dgn tekak i nie...

emilia,
: bertambah peminat sugee :D

afkar'z,
: tu la pasal sis...bila lagik :)

syana,
: post lah kat i, leh i habiskan hehehehe

neeza,
: sedapkannnnnn sis :)

dee,
: oooo tak brapa minat ek....kita tak geng aaaa :D

ikiqzana,
: tu lah sis...tak tahhhaaannn....

PerantauSepi1306 said...

my biskut suji lama dah done... tapi still got balance othe rkuih.. hehehe lagi 2 minggu raya haji.. carry forward je lah ;p

Izan said...

kalau u nak tau mirko pun suka sgt2 kuih ni. dia suh i buat. oh no... isteri dia tak reti buat kuih ni. tempah dr msia bole???