Tuesday, November 17, 2009

... 'sesuatu' ...

Uols tgk nie....Ni lah meja i yg sentiasa selerak tu...pemandangan bila kuar je dari bilik big boss i....Ni lah uols nampak... Tapi tadi terkezut 'butterfly' i tgk meja i....nampak cam normal je kan...tapi mata i dah terpaku kat 'sesuatu' jeng jeng jeng....nampak tak apa...tak nampak....ni i close up baeeekkknya....

Gelak besar i tau...sib baik la i yg nampak...bukan big boss i...kalo dia nampak, ntah la apa yg dikomennya nanti...mesti dia pun gelak besar nya....

Ni sebenarnya jamu i beli, rekomen dari opismate i lah ...lum bukak lagi...i nie kkdg tu suka sgt beli2 jamu bagai kan, tapi makannya idak pun heheheheh hampes kan...slalu bila i beli jamu2 apa2 kat opis nie, i letak dulu kat cpu computer nie...kat bawah meja lah kan cam kat dlm pics bawah tu...

Ntah camne lah kotak jamu i nie, leh jatuh ke belakang gitu...hahahaha...agaknya kkdg bila i beli majalah apa2 pun, i letak dulu gak kat situ...so probly i ter'push' kotak nie ke belakang, and jatuh ke situ lah kot... Bila dipikirkan balik, iyelah...semalam i ada beli magazines and letak kat situ, confirm tu yg menyebabkan kotak nie terjatuh tu..hahahahahahaha...

Hehehehehe memang kelakar lah.... gelak sakan i dgn ima tau.....tak dpt ku bayangkan kalo big boss i jumpa ooooohhhhh tidddaaakkkkkkk hahahahahahaha...malu sey....

18 comments:

eyyalinks said...

jamu tok ape tu sis? -eya-

atty's said...

hehehe..nanti kalo bos nampak ..dia pun suh beli utk dia..ekekekek ..

zarin said...

jamu apa tuh? citer ler sikit ;)

neezareef said...

heheh normal la tu sis.nak2 lak dah telupa..mmg selamat la dok blkg tu jek..

seb la bkn big boss u yg npk ya..

momguess said...

hahaha
nasib baek tak kantoi
kalo tak mesti tiap ari bos tanye
dah 'rapat' ker belum
hahahaha

kojah said...

haha lawak la akak nie...

POSH76 said...

ooo nilah rahsia awet muda yer....makan jamu...hehe

I ingat sok tngk wayer bebelit tu...hehe

ratna said...

hu hu hu... sib baik bukan bos yg nampak.. kalau tidakkkk.. auwwwww..

rasp said...

eya,
: kalo baca dia nye 'kebaikkan' byk...nanti i stori ;)

atty's,
: hahahahaha...utk wife dia leh le kot :D

zarin,
: oooo ok...nanti i story k...

neeza,
: sib baik gak terjatuh tu, leh i terjumpa coz mmg dah lupa pasal jamu nie :D

momguess,
: hahahahahhaha...dah 'rapat' boss hahahahahaha...

kojah,
: lawak tersengaja sis :D

posh,
: ala, i nie bukan makan sgt jamu2 nie...'hot hot chicken shit' je :)

tu lah kan, mmg wayer tu bebelit tak hengat donia...

Dee said...

fooyoh..jamu perapat..hahaha..mari rapat2..

sWeEtdARLinG said...

ni susahnya kalau depan meja opened macam tu kan?

GreenJade said...

hik2 seb baik jamu..kalu mende lain..?? mau jd kes tuh hahaha

*tegelak2 tguling 360derjah I bc n3 u nih sis hahaha :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jamu nih rupernya....

Qumairah said...

kalau big boss jumper mesti dia kater..nak order satu gak for my wife hehehehe

wan said...

muahaha.. tbahak bahakk maluuu oo lau kantoi dgn boss..

ikiqzana said...

sib baik la jmpe sis.. klu x.. x mkn la smpi sudah..kih3x.

rasp said...

dee,
: hahahahah mari mari :D

afkar'z,
: tu lah kan :D

greenjade,
: tu la sib baik jamu je kan hehehehehe...amvoi sukanya dia :)

CB,
: a'ah jamu nie...u dah pernah try ke?

qumairah,
: hahahaha kan kan kan....

wan,
: kalo kantoi, waduh mana mau letak ini muka!!!!

ikiqzana,
: dah jumpa pun lum tau makan ke idak :D

PerantauSepi1306 said...

sis makan ler EPO lagi bestt tak pahit.. hehehehe