Monday, November 2, 2009

... quotes ...

Salam isnin my fwenz....

Today me dah start keje huhuhuhu....iyelah sronots tul dok rumah melayan kerenah anak2 kan, tu lah yang malas nak start keje nie....sib baik banyak keje2 yg menunggu ku di opis nie, mesti tak terasa time flies nanti kan :)

K lah jez a simple n3 je nie....dah lama tak share quotes dari kalendar i kan....last bulan jun....so nie kiranya qada balik lah iye hehehehehehe....layannnnnnnn

Have a great and motivated day :) ........ cepatlah kul 5.30 ptg nak baliiikkkkkkkk :)

11 comments:

ratna said...

ooohh sis.. bagus2 quotes ni.. saya mmmg suka quotes2 ni..

a-as said...

lagi sebulan jer nak habis kan quotes kat calender 2009 kan. Time really flies...

atty's said...

happy working sis..

Dee said...

selamat bekerja keras kembali..hihihi..

arianna adrizal said...

amboii nk blk da.. sbr sbr.. hihi

Emilia said...

thnx for sharing sis!:D

momguess said...

dah 5.30pm
jom balik!!!!!
lalalala

e_ja said...

wahh sis, ni nmpak gaye roh bermalas2an di rumah nk meresap masuk badan ni..hehehe..

ikiqzana said...

seronok bila tiba kul 5.30 ptg kan.. kita pun nk balikkkkk... hehehe.

GreenJade said...

i like i like..tenKiu..tenKiu..hehehe

sis....dh kol 5.30 tuh...mohhh blk mohhhhh!!

rasp said...

ratna,
: leh geng dgn i laaa sis...

a-as,
: tul tu sis, how fast time flies kan...

atty's,
: thx sis...

dee,
: keras jari2 ku hehehehehe

arianna,
: hahahahhaha..terpaksa ku bersabar!

emilia,
: pleasure is all mine!

momguess,
: jommmmmmmmmmmmmm

eja,
: mmg roh malas dah lama bersemi dlm body nie, tapi lepas cuti nie, dia lagik kuat kihkihkih...

ikiqzana,
: waktu yg ditunggu2 gitu...

greenjade,
: no prob dearie...
mohhhhh mohhhhhh.....