Wednesday, November 25, 2009

... pesanan penaja ...

Mungkin ada diantara uols yg dan start bercuti or akan bercuti esok ke kan....Pada yg nak balik kampung bagai, nie pesanan (penaja) utk uols....
"Berhati2 di jalanraya...ingat pada yg tersayang... biar lambat asal selamat....dan patuhi undang2 jalanraya..kalo dah ngantuk drive tu, gilir2 lah takpun berhenti kat R&R..."

And pada yg tak kemana2 or yg sememangnya dah berada di kampung halaman memasing....

"Masak2 memasak tu, berhati2 gak lah iye, jangan sampai yg 'ter-accident' kat dapur... and makan2 tu ingatlah kat i :D "

So, andai korang dah tak buka blog i nie kan sempena coti2 nie.....biarlah i ucapkan :

SeLaMaT MeNyAmBuT AiDiLaDhA!
semoga kita semua dirahmatiNya selalu....

10 comments:

zarin said...

selamat hari raya aidiladha untuk u jugak sis!
balik kampung ke?

Lady Dyla said...

selamat hari raya.... tp dyla xdpt daging fresh taun ni... uwaaaaa...

momguess said...

sama lah kite
slamat hari raya
nak daging qurban!!!!
saper tumbang lembu nie

Shopaholic Mama said...

Hi Sis!!!

Miss ya!

Selamat Hari Raya Aidil Adha to you & family too!

sWeEtdARLinG said...

i juz stay in KL, tahun ni turn sini lagipun my mom takdak kat kampung, malam ni dia ke arafah for Haj...

kojah said...

samat ari raya, maap zahir batin kak =)

rasp said...

zarin,
: thx dearie....balik tapi pepagi raya tu baru nak balik :)

dilla,
: ala cian dier....

momguess,
: jom ikut i balik kampung...leh i bagi skit kat u :)

SHM,
: miss u too sista!

Slamat Hari Raya Aidiladha to you and your family too...

afkar'z,
: ala la la...cian dier...takpe sis, kl lenggang skit, leh u gi merempit hehehehe

kojah,
: sesama lah kita ya sis :)

PerantauSepi1306 said...

Selamat beraya to you too sis :D elemek.. pesanan penaja punya add tu tak tahan la nengok.. isk, isk.. kaki gedik2 nak pi tgk itu movie.. tapi kan masa tu raya.. adoyaiiiii

rasp said...

perantau,
: hari ahad leh gi pe ;)

lily lotus said...

sorry sis lambat wish, salam aidiladha ;)