Wednesday, November 25, 2009

... pemenang2nya ...

Ya ampon, semalam ke-bz-an melanda opis...tak sempat nak jelajah blog sesapa pun...tambah plak, internet opis buat hal lak....ampon ya ....

Neway..... nie nak annouce pemenang 'Contest : Meh Teka'... brapa bilangan FMs kat fridge i tu kan..... Berkali2 w'ouls kira fm tu jez to make sure jawapan yg tepat & padat semata2 ....

Drum roll please......jeng jeng jeng (eh! lain je bunyi drum roll nie hehehehe)
Jumlah FMs yg terdapat di fridge i adalah sebanyak 55 keping...


Di tempat pertama dengan jawapan yg paling tepat dan padat :D
Sis Perantausepi dgn jawapan 55 keping



Di tempat kedua, dengan memberi 2 jawapan yg hampir2 tepat......
Sis Afkar'z dgn jumlah 53 keping



Dan di tempat ketiga, memandangkan 2 org memberi jawapan yg sama dan dipersetujui oleh juri yg ada (famili i lah kan) both layak menyandang tempat yg ketiga ......
Sis Kojah and Sis Ct Elly yg memberi jawapan 51 keping


Congrats to the winners! Sila tinggalkan alamat surat menyurat uols kat espritrasp@yahoo.com ya. Nanti lepas raya aidiladha i akan carikan hadiah uols...and oso, korang halalkan lah i dah 'curi' gambar uols nie ;)

Keputusan adalah muktamad! Kalo tak setuju, i bo layan k. Ni blog i, pertandingan i, kata putus pun dari i, jadik lu pikir la sendiri hehehe.....

And oso thanx kepada mereka yg sudi meneka... Perhaps next time, rezki korang lak kan....

14 comments:

POSH76 said...

wow bestnyer menang hadiah...

tahniah pada pemenang yer...

nanti sis buat ler lagi..hehee

bnyknyer FM...saya ada baper ketul ajer..

ratna said...

alaaaa... saya kurang 10 jer tau.. mata tak berapa nak nampak.. he he he

e_ja said...

tahniah kpd pemenang..:)..jwpan i kurang 5 lah sis..hehehe..maklumlah rabun..x nmpak lg 5..huhu..

*ayu the sun* said...

congrats to all of them!!!!

wah! siapa nak pertikai? mmg pun sis.. masa ayu buat contest dulu pun beremail2 org tak puas hati.. :(
sedih ooo...
huhuhuhu

neezareef said...

cayalah kak PS..tepat tuh..tahniah kpd semua yang berjaya..yg x berjaya mcm saya cuba lg..heheheh

mamaadam said...

Alaaaaaa ingatkan menang tadi huhuh hampa jek :( kekekeke mewajuk lah

lily lotus said...

aduhai..tak kena plak kali ni..hihi..congrates to them

Dee said...

tahniah to all of them..eh..sis perantausepi n si amy tu x gi dapur u aritu kirakan..kahkahkah..i gurau je..

kojah said...

kakkkkkkkkk...sukerrrrrrrr...tQ2 kak...ok, skang sy email...love u kak, tetibe...hihi

rasp said...

posh,
: insyaAllah, ada idea i buat lagi :D

ratna,
: hehehehehe....i amik angle pun cam susah2 skit nak nampak kannnnnn...

eja,
: skit je kan lagik sis....

ayu,
: tu la, sblum ada sora sumbang, baik i declare siap2 hehehehehe

neeza,
: bagus tul semangat u sis...lebiu lah...

finee,
: alololo meh sini ahkak pujukkan ;)

lily,
: next time perhaps :)

dee,
: tu lah kan...ermmmm hehehehe tak lah dorang tak ke dapur pun, u & mv je yg masuk dapur i haritu hehehehehe

kojah,
: congrats dearie...k, nanti i settlekan gift u yg ala2 kadar tu ye :)

PerantauSepi1306 said...

erkksss terkezut den... btul ye.. hahahaha rahsianya.. ari tu ai selinap masuk dapur u kira FM tuh ;p

kesahnye.. dok sakan melantak karipap sadin u yg maveles ader laaa.. tqvm sis..

rasp said...

perantau,
: congrats hahahahaha apsal masa selinap masuk tu tak tulun basuhkan periuk skalik sis hahahahaha

eLLy said...

yeyeye.. menang ... nanti i email my add ;)

ikiqzana said...

lama x jengah blog sis.. lupa plak ada msk contest kt sini.. huhuhu kalah rupa nyer..

bole cuba lg.. nnti sis wat contest lagi ye.. teka bape tudung yg sis ada.. hehehe.

taniah wat pemenang.