Thursday, November 26, 2009

... nak bergaya ...

Tiap kali bila balik kampung, nak nak time raya gitu kan....ramailah anak buah i. So for the boys, slalunya i belikan toys of t-shirts lah utk girls lak dresses gitu....tapi tawun nie tukar skit menu girls.... nak bergaya skit...nama pun gegirls kan hehehehe...i belikan dorang gelang and accessory rambut.... tapi i letak gambar gelang je lah iye....bukan lah gelang emas bagai....gelang biasa2 je...kalo nak beli gelang emas, kopaklah poket i beb :D Hopefully dorang suka lah....
Then semalam i checking2...alamak i nye contact lense dah abis....So haruslah i beli sekotak....I jarang gak lah guna lense nie...Kadang2 je especially kalo ada acara special skit kan....And i jarang2 guna yg kaler2....Tadi nak rembat yg kaler, tapi utk power i elek lak, so rembat yg colorless je :D
Lelain, takde lah yg baru pun....Baju raya pun recycle baju aidilfitri....Tak sabarnya nak balik kampung!!!!

Kalo i rajin, i will buat satu dua utk diautopublish...kalo kemalasan kita jumpa lagi lepas raya ya....

Take care uols and slamat beraya...ingatlah pada 'pesanan penaja' i tu :)

Hugs and smoooocchheesss buat semua :)

7 comments:

reena said...

utk kite yg tak blk kg nih takde pape ke sis... anyway take care taw... slamat raye aji sis... muah... kat sapphire

momguess said...

kite pon nak gak gelang2 comei tuu
slamat hari raya aji

Dee said...

salam aidiladha utk rasp sekeluarga..

rasp said...

reena,
: muah muah kat ur darling kids too :D

momguess,
: leh leh...muat tak muat je lah sis iye :)

dee,
: salam aidiladha to u too sis :D

lily lotus said...

wuuu, berkilau2 mata i tengok gelang2 tu

ikiqzana said...

ala.. sis.. walau apepon kita beli.. bdk2 girls tu mesti suker gelang tu..

rasp said...

lily,
: menyilau ek sis...hehehehehe

ikiqzana,
: nama pun girls kan...