Friday, November 13, 2009

... my dating2 ...

Today i gi dating2 kat Grandmama's Kitchen, Pavillion...

Makanan yang diorder.. Ipoh Hor Fun, Chicken Chop yg super duper besar portionnya yg leh dishare2 se-meja and oso 3 plates of 'girls wanna have *hor* Fun....eh tak lah, sebenarnya yg lagi 3 tu i tak ingat nama menunya tapi geng2 hor fun gak lah :D som/san hor fun kot namanya..

Drinks plak, ice lemon tea, hot lemon tea ~ kalo nak tau cara2 buat teh, dah leh tanya mama azlina, dia dah expert hehehehe ~ coffee, manggo lime juice and oso 'ambra with sour plum' juice ~ kedondong, pada yg tak apa itu ambra :D
~

Kami-kami yg berdating adalah.... Ayu 'birthday gurl' The Sun ~ yg kata dia tak dibenarkan utk dimarahi utk hari ni ~,mama azlina ~ peneman b'day girl yg juga tak leh dimarahi :D ~, Dee , ikiqzana and me lah.....

But we sure had fun today.... Pot pet pot pet makan makan gelak gelak....Thanks uols for tis wonderful lunch....

So next outing bila lagik hehehehehe.....

Neway, wishing uols to have a wonderful wiken and do take care!

13 comments:

sWeEtdARLinG said...

waaa h very the meriah... kalau lah i dekat, sure i pun nak gi keypochi gak kat sana

ikiqzana said...

mmg seronok sis.. jumpa2an gan kengkawan sume.. thanx ye sis kek.

*ayu the sun* said...

tq tq tq tq so so much for everything!!!!

u gals make my day today!
*hugs*

Mama Azlina said...

rasp:..nice pics...i like the one wif u..sweeett...

Izan said...

bila da dating2 tu mesti la ada makan2 kan? =)

reena said...

amboiii... sukenye dia... hihi... bilela kite bole jenjalan nih... dah bowink rasenye dok terperap kat umah...

Nem0 o0h Nem0 said...

mhl tak mkn kat situ???
bestkn dpt berkumpul ramai2 cmtu,=]

Lady Dyla said...

bile mau pegi dating dua2???
:P

BTW... this is my new link.. :)

Dee said...

pd nemo yg bertanya itu..all in all for 5..x smpi pun rm150...bolehlah kan. Sis..u byk amik gambar candid ye..babab u. I naklah gambar kita ber5 tu..nanti email ye...tq.

rasp said...

afkar'z,
: kalo u dekat, mmg i heret u sama :D

ikiqzana,
: mmg enjoy kan...no prob lah sis, small matter je :)

ayu,
: small matter lah dearie...thx sudi spend time with us...

mamaazlina,
: *ihiks* sweet kan kita hahahahaha angkat bakul sendiri :D

izan,
: baru lengkap sis :D

reena,
: hap! abiskan pantang dulu...nanti kita dating2 k ;)

nemo,
: it depends on the food kita order laaa...rasanya food ranges from rm10 onwards...tapi portion dia berbaloi-baloi...mmg best bila dpt jumpa2 :)

dila,
: i gi kat u jumpa u kat sana ok tak hehehehehe
okez, will update ur link dearie :)

dee,
: wokez, nanti, insyaAllah malam nie, i balik umah i email u k :)

lily lotus said...

I wish I could join..windunya nak jumpa u sis!

rasp said...

lily,
: tu la kan sis...dulu jumpa kejap banget...tak puas gitu ...

POSH76 said...

mmg happening...mana opis u all yerk....kalu dapat joint lagi bess...hehe