Monday, November 9, 2009

... masalah teknikal ...

Lupa lak nak i inform kat uols...


Nowadays, tenet kat opis buat hal lah....Byk website dah tak leh masuk...dorang monitor the sites and oso dah block pun most of the sites... Yahoo, gmail, hotmail bagai mmg dah tak leh masuk aaaa...FB pun sama ~ keluhan hati ima tiap tiap hari hehehehe ~ Tapi ada masa i pun 'beng' gak lah dgn dorang nie.... nak nak bila ada benda urgent nak kena email....Email opis i pun slalu je buat hal...so slalunya i guna my personal yahoo mail lah...but now, kan dah leceh jadiknya now....adus.....
Tapi i bersyukur, sbb blog still accessible....leh le i main 'cak cak' dgn blog i & blog uols....But posting, slalunya i buat autopublish...malam2 agak dalam kul 11 ke atas tu, kalo tahap kerajinan i ok, i akan draft siap2 utk esoknya...


Well, apa2 pun haruslah i hormati kehendak 'management' kan....ater ni lah tempat i mencari rezki, tul tak...So again, maaf ya kalo i tak sempat klik2, tinggal jejak kat umah uols or i tak sempat nak reply komen2 uols....and oso bila bab2 email nie, memalam lah baru i leh jengah email i...Harap uols memahami lah masalah teknikal yg i tak lehbuat apa2 nie....
Harap maklum and harap maaf ......

11 comments:

POSH76 said...

adui sis ni yg buat i riso...my new mgmt pun dgr2 mau lock IP...amende tah...jgn kacau blog sudah...meroyan i nanti huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

kat opis sy langsung tak lehsurf tenet,lagi kesian...

patut bg je la kan,bukan kita x buat keje kn?

UnGu VioLet said...

faham kak.. dont worry kay!! mar sentiasa ke sini.. :)

Qumairah said...

dadaku dup dap dup dap membace entry ini..jgnlaaaaaa comp aku uat benda yg samerrr huhuhuhuh

e_ja said...

dun weri sis..kita faham sgt..mmg dgr dh kebykan ofis dah mula block mcm2 website ni termasuk fb..huhu..

rasp said...

posh,
: tu lah kan sis...doa lah moga2 blog tak di block ....

nemo oo nemo,
: tu lah pasal laling...buat pe lah nak block2..janji keje kita beres tul tak...

mar,
: thx sbb memahami...

qumairah,
: perkara yg digeruni dek bloggers :)

eja,
: tu lah kan sis...nak save bajet lah tu :)

ikiqzana said...

xpe sis.. zana paham.

reena said...

haha... kite lgk besh... komputer opis bole pakai collaboration jek...lgsg takde tenet... nak main tenet kenala sis beli berukban atau potong...hihi...

sWeEtdARLinG said...

nasib baik my office, everything can do.. even manager2 pun sporting access FB and YM...

rasp said...

ikiqzana,
: tq tq tq sudi memahami :)

reena,
: if i ada itu beruk or potong, ada je yg nak ngedeng...tu yg malas tu :D

afkar'z,
: jom tukar opis hehehehehe

lily lotus said...

ishk..geram kalau kena sekat2 ni kan..hehe..seb baik kat umah ada tenet