Tuesday, November 3, 2009

... makacih ...

Lunch hour semalam, i temankan Ima ke Sg. Wang...dia ada hal nak ke sana. I pun ada tujuan gak laaa...

Masa I amik cuti emergency seminggu last week, wajiblah ada org replacekan tempat i.... Sebenarnya, not only last week...setiap kali i bercuti or mc, wajib ada org replace tempat i.... my big boss ni ngada2 skit hehehehe .....

So masa kat Sg. Wang, i gi merembat a small token of appreciation kat dorang... ada 2 org yg slalu ganti tempat i.... it is jez a way of me saying 'makacih tolong i'...Walaupun, dorang buat ikhlas, iyelah kengkawan, geng2 lak tu kan, tapi it is jez me., bak kata org tua2 : Orang berbudi, kita berbahasa gitu kannnnn...

Ada masa i blanja dorang makan but yesterday i belikan hadiah lak utk dorang nie... Hopefully, dorang jangan lah serik2 nak replace i and i hope dorang suka the gifts. Nampak cam lebih dari 2 kan, ekceli tu ada gak hadiah harijadi for my SIL and sorang lagik geng i nie...beli siap2 senangkan.....So bulan 11 nye gift dah settle hehehehehe...dlm byk2 tu, ada terselit gak barang i hahahahaha....habis sudah niat ku utk tidak sopping bulan nie huhuhuhuhu....

* Boss, tak leh ke kalo i cuti tak yah nak replace? ~ macam lah dia baca blog i kan hehehehehe

17 comments:

dakgilachoc said...

wah syoknyerrrrrrrrrr...sis, lainkali bagi nani replace leh tak? nak hadiah gakni...hehehehe..muka tak malu, tau nak hadiah je :p

Kaseh said...

yang..akak pun nak replacekan keja la kalau camni...haha.. tapi mmg betul ckp rasp..org berbudi kita berbahasa kan..bg small gift pun takper..janji kawan2 kita happy..

SyaNa said...

wah bagus la kamo..mmg patut pn bg gift gini..br la yg mereplace tu hepi nk replace

zie said...

wah.....baiknyer kamu....saya suka hadiah hadiah ittew...

Cik Wanie said...

wah bestnyer dpt hadiah dari akk kan,
cantik2 plak tue,
kalau mcm tue,
wanie pun nak "replace" kan tempat akk blh x??
wakakakakakka:)

ikiqzana said...

bnyk shopping tu sis.. seronok member yg dpt gift dari sis.

tuk kita xde ker?? hehehe..

Emilia said...

tak sia2 sape yg replace u tu ek sis... manjanye boss u sis..hehe :D

a-as said...

cantik2 gift tu.. ;)

GreenJade said...

errr..

tetibe

akok Jade rs nk replace tmpt yu.. kikikiki :p

*santek2 le brooch tuh..1 of my feveret collection gak tuh hehehe*

Dee said...

cantiknya brooch..lenkali i replace u eh..hihihi..

momguess said...

lain kali
i jer yg replace tempat u
u nk cuti sbulan pon blh

lily lotus said...

replace jgn tak replace..hihi..murah rezeki u ;)

rasp said...

nani,
: takut lepas replace sekali dah serik je hehehehehe

kaseh,
: haruslah kita berterimakasih kat org kannnnnn....

syana,
: tu la kan sis.....

zie,
: tak lah sis, biarlah kita berbudi lak....

wanie,
: tak yah la wanie...
u dah jadik boss, takyah lah jadik kuli cam i hehehehe

ikiqzana,
: skit je tu...kalo ikutkan napsu, lagik byk nak rembat hehehehe

emilia,
: diakui, bos i nie mmg manja....

a-as,
: hopefully puan penerima suka lah sis...

greenjade,
: next time, i roger2 u k hahahahaha

dee,
: wei...kang tak leh lunch kang, sanggup?

momguess,
: wah...nak nak cuti sebulan...leh u approvekan tak cuti i tu, then u replace i heheheheeh

lily,
: tak rugi sis kita berbaik dgn org kannnnn...

eya said...

sy pon nk jugak la..akk cuti la lg..cuti la,cuti la..

rasp said...

eya,
: kalo leh mmg nak cuti sebolan...hehehehe

sWeEtdARLinG said...

so nice... untungnya orang yang replace u tu... untungnya sapa2 yang around you..

PerantauSepi1306 said...

uiksss beshnyer gift tu.. murah rezeki u nanti sis, insyaallah..