Monday, November 23, 2009

... kaler ...

Budak mana yang tak suka kaler2 nie...nak nak kalo gegirls kan. Sapphire is one of them....Lagi pun nowadays, buku kaler2 nie pun murah2 and oso ada stickers plak tu. Lagi lah si kecik nie suka.."chickers, buka bu, buka, pizzzzzzz" (stickers, buka ibu, buka, please) Kalo ibu dia tak tolong buka kan, dia buka sendiri....Ni latest addition i belikan dia....Suka banget dia, coz her fav. carton characters...pin pin (upin ipin) and barney :)
Tengoklah betapa khusyuk dia dok kaler....Mula2 dia elok je dok kat meja dia, bila i gi amik hp nak snap, tengok2 baeeekkkk je dia landing kat bawah hehehehehe...puas pujuk soh dok kat meja, dia buat dono je....ikut suka lah sayang....
Bila dah agak2 abis dia kaler, siap cakap, "wow, tantiknya ye" cantik apa ke benda...kaler tu ke laut je .... tak kisah lah syg...at least ada gak masa dia dok dediam jap kan and oso dapat gak memupuk minat suka kan seni ececeh :D

Bak kata org tua2 : meluntur buluh biar dari rebungnya, iye tak ;) tapi i kurenggg skit makan rebung nie...uiks ke situ lak hahahahahaha

8 comments:

neezareef said...

janji dia selesa sis..x kesah la kaler kt atas mane pun.

me pn x suke rebung

Qumairah said...

betul tuh..hehehehe samerlaaa ngan anak sedara saya..tantik tantik hehehe padehal warna laut merah..daun biru..langit kuning..suka2 dia jek hehehehe

eLLy said...

sis i baru je tingall komen kat eJ yg esok lunch, i nak gi cari rebung masak lemak cili padi .. perghhh ;)


ha ha warna ke laut.. upin ipin warna merah .. soo ke laut merah la pergi nye ;)

GreenJade said...

rebung msk lomak cili api pon sodap hahaha..nk gak menambah perisa tuh :))

bebudak mmg gitu sis..mcm2 kretiviti yg kdg2 buat kta tekekek2 sorang2 hahaha

mamaadam said...

same la ngan adam tu, now nampak better sket mewarna tuh.. dia ckp dia kaler lagi cantik dari mama kaler..sbb mama pun sebok gak nak kaler time dia tengah kaler hihi

PerantauSepi1306 said...

hehehe yelah sis, skang ni kaler book macam-macam jenis ada dan menarik jugaa.. muehehehe

lily lotus said...

kalau my heroes lepas jer dah habis coloring..diguntingnya..aduhai

Dee said...

i dh buang suma pencil color sbb fifi suka makan...stiker2 tu pulak 2 beradik tu suka kopek n abis tampal pintu bilik..tp kalo dgn my supervision i let them do lah..hehehe..