Monday, November 16, 2009

... handbag hook ...

Salam my fwenzzz.....Syukur Alhamdulillah, dah bermula minggu yang baru utk kita semua...

Hari jumaat lepas kan i go sessi dating2 nie....ekceli i ada order hand bag hook from Sis Ayu The Sun, kiranya time tu collection time lah .... I loike it sooooo much. Byk useful oooooo.

Ni la ghupanya hook tu...bukan captain hook ya....handbag hook :)
Nak guna hook nie camni...leh gantung2 bag gini lah...
Kalo gi restoran, leh gantungkan bag, tak yah letak kat blakang or kat kaki gitu tapi walaupun dah gantung, tetap kena berhati2...janganlah suka suki gantung terpampang gitu mengundang kejadian yg bukan2 tau....
Ayu, thx so much for this...

22 comments:

Dee said...

cutelah sis..tp i still rasa x secure..hahaha..

L@n@ said...

kalau beg besar boleh sangkut ke?.. almaklumlah ade ank kecit nih mcm2 nak gendong..

atty's said...

sesuai ar sis.kalo hbag berat cam ade batu bata pun leh ke sis .sangkut..gitu ..

a-as said...

I pon ada nampak orang pakai tu..tapi kalau I prefer buat sangkut beg kat umah jer kot sebab kat luar mesti lupa nak pakai..huhu..

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

best a sis...brapa harganya?hehe

mamaadam said...

wah cantikla sis..berapa harga ek.. blh tak nak beli jugak? betul ni

e_ja said...

wahh cutenyer..wat sangkut kat blk pun cung tuh..hehe..

rasp said...

dee,
: iye ke sis, hehehehe...

lana,
: ntah le sis....beg i tu, bagi i agak besar gak laaa...kkdg tu muat 4 hps, 2 wallet, 1 camera, 1 pampers, 1 face towel....Ni last nite i try pakai hook nie dgn contents bag cengini...

atty's,
: lum try test letak batu dlm beg lagik sis .... tak tau lah plak kan...

a-as,
: tu lah kan...kat umah pun ok gak, tapi tu laaa...me dgn si kecik tu agak susah gak nak sangkut2 kat umah tu hehehehe

ajee,
: yg i beli RM40...dah habis stok kot...tapi ada yg RM35...u clik kat ayu the sun nye blog...i tak tau why i tak leh nak link ke blog dia...

finee,
: leh je kalo nak beli...u cuba click ke ayu the sun nye blog sis...

eja,
: tu lah kan sis....sesuai sgt...

lily lotus said...

eh..camne dia leh lekat ekk..mcm menarik..tp buat gantung kat rumahlah..unik!

ikiqzana said...

nmpak kretif tul org yg buat ni..
mmg cantik la sis.

Mommy Lily said...

wah ada jgk benda cam gini ek? tk pernah tgk pula. tapi bagus kan tk perlu letak2 handbag atas meja or kerusi lagi. best2. Harganya?

*ayu the sun* said...

alah comey...
:)

thanks for the supprt sis..

rasp said...

lily,
: letak je kat meja dia cam melekat gitu....tapi leh alih2 tau...

ikiqzana,
: tul tu zana, mmg kreatip!

mami,
: tul tu mmg best sis...ada yg rege dia RM40 and ada yg RM35 :)

sWeEtdARLinG said...

cantik laa design ni.. berapa RM ni sis? biasa i tgk kat blog RM20..

Izan said...

cantiknya... first time tgk yang jenis cenggini... very elegant gitu...

eLLy said...

cantikk arrrr.. i likeee sangkut payong boleh tak?

::aradia:: said...

hello kak rasp..ditott nk menjemput nihh...12.12.09 ni majlis kahwin ditott..blh akak bg address?or sms je ditott,k...tq.

neezareef said...

best gak ek menda nih

ratna said...

sis.. kalau ikut protokol, para wanita harus ada benda ni utk time dinner atau pegi mkn mana2. handbag tak bole diletak di kerusi.. kat bawah kerusi.. atas meja.. so, dgn adanya benda ni.. bole la handbag disangkut dan tidak mencemarkan permandangan mata bila beg diletak merata-rata.

rasp said...

afkar'z,
: murah la tu rm20...tapi i beli rm40...ada gak yg rm35...

izan,
: tul tu sis, mmg nampak elegant kan...

elly,
: wah! think outside the box, i loike...leh je nak sangkut payung!

aradia,
: darling, i dah sms u...congrats! hepi for u laling!

neeza,
: useful sgt...

ratna,
: tul tu...one of the reason why i nak sgt beli, nak guna time function la sis :D

POSH76 said...

nampak cam ok gakkan....lagipun la ni bahayala main2 letak bag gitu2 ajer...

PerantauSepi1306 said...

vavava menarik jer nie... hmm tapi tul la sis hand bag ai ni mcm batu berat cam agak2 tak berapa nak boleh gantung jer.. hehehehe