Monday, November 23, 2009

... during weekend ...

Hari sabtu lepas, w'ouls kuar pusing2...lepas tu dah tak tau nak menghala ke mana...terus je gi Curve... Pusing-pusing Curve, then i ajak lah ke Tesco jap, nak belikan ration kat umah...pepaham je lah kan musim2 cuti skolah nie, musim hujan yg menjadik kelaparan tahap maksimum lak tu...nak nak ada anak yg besor2 kat umah..stock wajib baeeekkkknye :D gambar mamarazzi nie curi2 amik coz kan ke anak2 ku telah melarang ku mengambil gambar dorang hehehe takat tengok vontot dorang takpe kan hehehehehe

Tapi sblum terjah sopping dalam tesco, harus isi pewut dulu...Jom pizza.... tak snap plak gambar food tu...coz malas...yang i snap gambar minah gedix nie hehehehehe....tengoklah pe-el dia...nak amik gambar bukan main susah lagik....asyik buat pelbagai pose tau...isk gewam tul..... Bila pewut dah kenyang, baru gi sopping...hasil pun takde lah byk sangat pun kan, sbb dah kenyang...kalo pewut lapar, mau lagik byk hasil rembatan tu baeknya tektik kan ngehehehehe....

Sunday adalah hari bermalas-malasan kat umah! Apalagi memasing dgn acara memasing lah kan.....yg baca novel, yg tengok tv, yg main psp, yg dok kaler2, yg dok main acak acak 'masak masak', yg betul2 kena memasak :) dan macam2 lah ragamnya.....

Apa2 pun, spending time dgn family during the weekend nie mmg berbaloi-baloi nikmatnya :D

2 comments:

a-as said...

memang berbaloi-baloi happiness bila spent time ngan family :D
gewam jugak tengok sapphire tu...

Dee said...

mmg happy bila suma berkumpul..walau bising n kdg2 sakit pala..tp seronok..