Friday, October 9, 2009

... weekend ...

Yeah....dah weekend pun....lama tak wish uols for the weekend kan...

Pasti uols tengah bz dengan open house ...samada yg akan buat open house or yg akan hadiri open house kannnnn...

Ya ampon...me tak buat open house lah, umah sekangkang monkey nie tak muat nanti kan...tapi kalo ada yang nak datang, roger2lah i...lagik suka kalo leh roger 2-3 jam awal..leh le prepare apa2 yg patutkan....I pun ada invitation utk open houses weekend nie dan insyaAllah akan ku usahakan menghadiri semuanya :D habis raya nanti, harus i gi timbang pukal body i nie kan hehehehe...

Neway, yg nak buat open house, smoga segala persediaan dan majlis uols berjalan dengan lancarnya... Yg nak gi beraya, safe trip, enjoy ur raya juadah, take care and enjoy the moments...
makacih en google pinjamkan pics utk di-edit :D

6 comments:

POSH76 said...

u too enjoy ur weekend ya...hehe

reena said...

makan open house mmg beshkan sis maklumla mkn pree... tp haiii... cam tak larat je nak jenjalan nih...hihi

eLLy said...

eLLy pun kena timbang pukal gak nie ;)

imz said...

happy weekend jugak..esok pun i cuti hehehe...weekend lagi la...hehhe

rasp said...

posh,
: thx dearie...

reena,
: iye lah sis...u dok tunggu timing je nie kan..haruslah dah tak larat gitu...take care tau!

elly,
: hahahaha...kita seropa...

imz,
: tq sis...

ikiqzana said...

xpe sis.. zana paham.
hapi weekend 2.. (dh lepas plak) hehehe.